2018-10-08 09:55:00
BMW Premium Selection
BMW Premium Selection
Zdroj: Group M

Prémiové manažérske BMW za ceny obyčajných áut? Pozreli sme sa na to

Niekedy sa objaví ponuka, ktorú ťažko odmietnuť. Toto je jedna z nich. Kľúčom je označenie manažérske auto.

Rozmýšľate nad kúpou nového reprezentatívneho vozidla, ale cena nového vám príde príliš vysoká? A pritom nechcete spúšťať zo svojich nárokov na kvalitu, výbavu i reprezentatívnosť značky? Viete, že za cenu dobre vybaveného vozidla od neprémiovej značky môžete mať manažérske auto s úplne iným statusom? Konkrétne prémiové BMW s prémiovými službami, zárukou a s bezplatným servisom.

Ide o maximálne ročné, či dvojročné zánovné autá s minimom najazdených kilometrov. Ide o manažérske vozidlá slúžiace doteraz iba jednému človeku. Auto s bohatou výbavou bolo servisované v originálnom servise a teraz je na predaj. Autá sú dostupné s výnimočne dobrým financovaním. Napríklad BMW 520d xDrive vo výbave Sport Line s celkovým nájazdom 17 100 km dostanete za 43 900 eur, alebo za 422 eur mesačne. Pritom cena nového štartuje na úrovni 58 089 eur.

Ide o autá z kolekcie Premium Selection v bohatej výbave a s kompletným balíkom služieb od BMW. Nižšie nájdete link na ich kompletný zoznam. Naozaj je z čoho vyberať.

Pozor, ide o špeciálnu časovo limitovanú akciu u konkrétneho predajcu. Za takéto lákavé ceny autá tejto značky a s týmito parametrami a výbavou len tak nenájdete.

K vozidlám je 24 mesačná záruka, autá majú autorizovanú servisnú históriu, sú technicky preverené a ako som naznačil vyššie, k dispozícii sú s naozaj atraktívnym financovaním, navyše je k nim štandardný 5 ročný bezplatný servis. Tu ich všetky nájdete:

www.jazdiBMW.sk.

 


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: PR Group M

Komentáre k článku


Stream naživo