2018-07-22 04:05:00
Hyundai Kona Iron Man
Hyundai Kona Iron Man edition Comic Con
Zdroj: Hyundai

Chcete byť ako Iron Man? Nemusíte sa prezliekať. Môžete mať auto v jeho štýle

Kto by nechcel mať oblek, ktorý mu dodáva superschopnosti? Kto by nechcel byť svojský miliardár?

Iron Man je asi najdokonalejšia predstava o superhrdinovi. Nemusí vás uštipnúť rádioaktívny pavúk, nemusíte pochádzať z inej planéty, ani nemusíte trénovať a nemusíte mať ani veľkú zodpovednosť. Nemusíte urobiť vôbec nič. Stačí si dať železný oblek a hneď vás všetky ženské milujú...

Iron Man sa stal celosvetovým fenoménom nie tak pre komiksy, ako pre filmové spracovanie s charizmatickým Robertom Downey Jr. v hlavnej úlohe. Iron Mana si vybral Hyundai a spojil s ním meno svojho kompaktného crossoveru menom Kona.

Verziu Kona Iron Man inšpirovanú práve komiksovým hrdinom predstavil Hyundai na legendárnom podujatí Comic-Con. Práve na Comic-Cone – stretnutí fanúšikov komiksov – sa Kona Iron Man ukázala.

Zdroj: Hyundai

Vtipkári nezabudli podotknúť, že Konu by si Iron Man vybral vtedy, ak by už nebol miliardár a bol by navyše nudný. Ale v prípade tohto modelu predsa nejde o auto, v ktorom by sa mal voziť hrdina z komiksov. Toto je auto, v ktorom sa môžu voziť jeho obyčajný nehrdinskí fanúšikovia a môžu sa tak cítiť aspoň trošku výnimočne. Už len tým, že ide o limitku. Výroba limitovanej edície sa začne v decembri a prvé kúsky sa dostanú do predaja v priebehu prvej polovice roka 2019, a to po celom svete.

Hyundai Kona Iron Man vznikla na počesť spolupráce, ktorá vznikla medzi štúdiami Marvel a automobilkou Hyundai. Na základe spolupráce sa napríklad nový model Hyundai Veloster Turbo objaví vo filme Ant-Man and the Wasp.

Zdroj: Hyundai

Model disponuje množstvom prvkov, ktoré pripomínajú Iron Mana. Nájdete ich napríklad na radiacej páke, či na dizajne zliatinových diskov. Svetlomety auta sú upravené tak, aby pripomínali masku a svietiace priezory masky Iron Mana. Auto je tiež lakované v špeciálnej farebnej kombinácii a na streche má znak Iron Mana.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo