2018-05-14 16:20:49
Insignia GSi
Insignia GSi
Zdroj: Opel

VIDEO: Opel vypovedal zmluvy s predajcami. Čo sa zmení?

Automobilka Opel plošne vypovedala zmluvy so všetkými európskymi dílermi. Pýtali sme sa, čo sa zmení.

Médiami pred niekoľkými dňami prebehla informácia o tom, že Opel nečakane vypovedal zmluvy so svojimi predajcami po celej Európe. Správa vyvolala pomerne veľké ohlasy verejnosti. Vznikali obavy, či bude vôbec automobilka pokračovať v Európe a čo sa stane s dostupnosťou servisu, predajných a  popredajných služieb. Pýtali sme sa preto šéfa značky Opel na Slovensku, čo takéto vypovedanie zmlúv s predajnými a servisnými partnermi znamená a ako to ovplyvní zákazníkov. Zastihli sme ho ešte na autosalóne v Bratislave. Ponúkame vám videorozhovor, kde sa dozviete všetko podstatné.

Faktom zostáva, že vypovedanie zmlúv s dílermi (predajcami) je celkom bežná prax. Nedávno takéto vypovedanie absolvoval Volkswagen. Ide skôr o administratívny krok, ktorý dáva automobilke šancu nastaviť nové zmluvy tak, aby vyhovovali meniacim sa podmienkam na trhu.

Zákazníci Opelu sa tak nemusia obávať negatívnych dopadov, práve naopak, ak pocítia zmenu, bude to skôr zmena pozitívna.

Pýtali sme sa tiež ako bude vyzerať predaj áut značky Opel v budúcnosti, čo môžu zákazníci očakávať aj v súvislosti s prechodom pod koncern PSA. Viac vo videu:

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo