2018-04-30 04:35:00
Autosalón Bratislava 2018
Autosalón Bratislava 2018
Zdroj: Ján Hargaš

FOTO: Autosalón v Bratislave skončil. Pozrite si to naj v MEGA Galérii 2

V druhej časti našej Mega galérie nájdete novinky od Škody, Mazdy, Kie a mnohých ďalších.

Autosalón v Bratislave sa včera podvečer skončil. Každoročne toto podujatie patrí k najvýznamnejším automobilovým akciám na Slovensku. Aj tento rok autosalón v hlavnom meste prilákal desaťtisíce návštevníkov. Mal čo ponúknuť, bolo čo obzerať, bolo čo ohmatať, bolo čo chytiť. Pravda, aj toho roku neboli všetky autá otvorené, a tak si fanúšikovia automobilizmu nemohli ani na chvíľu vyskúšať aké to je sedieť v aute, po ktorom im srdce baží. Pre niekoho možno pochopiteľná snaha ochrániť autá pred poškodením, pre iného iba krátkozrakosť.

Lebo v dnešnom svete predaja áut je vzťah k zákazníkovi čoraz dôležitejší a aj keď si to mnohí predajcovia neuvedomujú, svojim konaním možno od značky odplašili budúcich zákazníkov. Lebo to, že nie sú na „zozname“ dnes, neznamená, že tam nebudú o pár rokov. Česť však tým značkám, ktoré aj drahšie a luxusnejšie automobily otvorili a umožnili fanúšikom prehlbovať sny a zažiť aspoň na chvíľu pocit, aký sa v človeku rozvinie vo vysnívanom automobile.

Počas autosalónu sme podrobne mapovali vystavené vozidlá a okrem fotogalérievýpočtu najväčších noviniek sme vám dodali i video zostrihy toho najzaujímavejšieho. Ako to už tradične býva, aj toho roku k automobilom patrili očarujúce hostesky a pridali sa tiež Missky.

V nasledujúcej galérii nájdete novinky od značiek Škoda, Volkswagen, Kia, Mazda, Audi, BMW, RAM, Dodge, Nissan, Renault, Dacia a Mercedes. K tomu sme pribalili zopár pekných veteránov, takže bude na čo pozerať. Nech sa páči.


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo