2018-03-04 13:35:00
Kľučkovanie medzi kamiónmi
Kľučkovanie medzi kamiónmi

VIDEO: Toto je zručnosť! Vodič nákladiaku zabránil nešťastiu v poslednej chvíli

Vodič nákladného vozidla zabránil nehode v poslednej chvíli. Manéver ako tento, sa len tak nevidí.

Video pochádzajúce z najväčšou pravdepodobnosťou z ruských ciest ukazuje vynikajúci manéver vykonaný v poslednej chvíli. Vodič nákladného vozidla kľučkoval medzi prekážkami akoby to bolo ľahké.

Nákladné vozidlo si vo videu môžeme dobre obzrieť. Vodič s palubnou kamerou ho totiž krátko pred incidentom predbiehal. Ani on však netušil, že sa z hmly na nadjazde pred ním, z ničoho nič vynorí kolóna stojacich kamiónov. S malým autom spomalil ľahko, no s veľkým a ťažkým nákladiakom je to úplne iné.

Vodič pravdepodobne vojenského KAMAZ-u nestihol zabrzdiť pred stojacimi kamiónmi. Namiesto panického dupnutia na brzdy a dúfania, že sa stane zázrak, vodič začal kľučkovať medzi prekážkami. Nielenže sa vyhol kamiónom, ale vyhol sa aj spomaľujúcemu autu, ktoré ho krátko predtým predbiehalo.

Na šmykľavej ceste ukázal svoju zručnosť, prešiel pomedzi stojace kamióny, aby pri prvej príležitosti zastal. Nešlo o zázračný manéver, ale to čo predviedol nebolo ľahké a málokto by to bez potrebného výcviku a skúseností zvládol.  

Vidieť jeho manévrovanie naživo, nebolo by mi všetko jedno. Podobne ako nebolo všetko jedno vodičovi jedného zo stojacich kamiónov, ktorý bol vonku a videl KAMAZ prichádzať.


AUTOR: © Zoznam/jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo