2018-01-30 03:15:00
Chodec do toho dal
Chodec do toho dal všetko

VIDEO Keď sa stretne príliš odhodlaný chodec s poloslepým vodičom, stane sa toto

Je za hlúpym konaním extrémne odhodlaného chodca slepá viera vo vlastné schopnosti, alebo len dočasné zatmenie zmyslov?

Video zo začiatku roka pochádzajúce z ruských ciest opäť dokazuje ako iracionálne sa môžu účastníci cestnej premávky zachovať, ak sa ocitnú v neočakávanej situácii.

Chodec sa z jednej strany viacprúdovej zasneženej cesty rozbehol na druhú ako zmyslov zbavený. Pripomínal vysokú zver, ktorá často v obrovskom strese prebieha cez cestu aj pri hustej premávke. Tu extrémne hustá premávka nebola, no akoby chodec urobil všetko preto, aby skončil pod kolesami konkrétneho vozidla.

Avšak aj vodič automobilu nesie svoj podiel na vine. Akoby si v prvých okamihoch splašeného chodca bežiaceho smerom k nemu vôbec nevšimol. Následne si nebol istý, či to čo vidí, je skutočne pravda. A keď si už istý bol, váhal, či má naozaj brzdiť, alebo pán chodec očakáva niečo iné. Nakoniec však zareagoval dobre a v poslednej chvíli urobil, čo mohol, aby mladíka nezrazil. 

Pri nehode sa ani chodcovi, ani plechom automobilu vlastne nič nestalo. Mladý chodec bol skrátka hrdina, ba až atlét... To mu nebránilo dobehnúť na druhú stranu cesty a tváriť sa, akoby sa práve nič nestalo. 

 

 


AUTOR: © Zoznam/jh

Komentáre k článku


Stream naživo