2017-10-27 09:22:47
Tetušky maňušky
Tetušky maňušky

VIDEO: Tri ruské tetušky prechádzali cez cestu mimo priechodu a...

Už ani tie tetušky a babičky nie sú čo bývali. Tieto tri by sa možno mali učiť od svojich vnúčat. Tie by im vysvetlili, ako sa chodí cez cestu.

Človek by povedal, že práve starší budú zodpovednejší, opatrnejší a najmä že nebudú prechádzať cez cestu mimo priechod pre chodcov. Ale nie. Nie vždy. Lebo aj starší, či v tomto prípade staršie sa majú právo ponáhľať.  Len keby sa ponáhľali radšej cez priechod pre chodcov.

Incident, ktorý sa odohral pred týždňom v ruskom prístavnom meste Novorossijsk (Čierne more) síce nepatrí medzi typické ruské krváky, ale je doslova zázrak, že sa ani jednej z tetušiek nič vážne nestalo. Tri staršie ženy prechádzali mimo priechod cez viacpruhovú cestu v meste. Autá jazdiace v dvoch priebežných pruhoch v jednom smere stáli, a tak sa babky rozhodli preštrikovať pomedzi ne. Keď sa dostali na hranicu druhého pruhu, hlavy otočili k vozidlám jazdiacim v pruhoch v opačnom smere. Všetky tri úplne zabudli na tretí a voľný odbočovací pruh, ktorý mali pred sebou. Výsledok si môžete pozrieť na videu.

Aj na bezpečnejších miestach je ťažké sledovať dianie vo všetkých pruhoch. Keď navyše prechádzate cez cestu mimo vyznačeného priechodu, ustrážiť premávku všade naokolo je ozaj problém. Kontakt medzi babkami a dodávkou bol zázrakom minimálny a od vážnych zranení ich delili sekundy. „Predná pani“ schytala len bokom dodávky. Dodávka ju ani nezrazila, ani jej neudrela do hlavy spätným zrkadlom, dokonca ani neprešla po nohách. A ani nezastavila, keď prišlo ku kontaktu. Ale nezastavili ani babky. 

jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo