2017-09-09 11:50:00
Bentley Continental GT Rally
Bentley Continental GT Rally edition

Posledná šanca kúpiť si špeciálny terénny Bentley Continental GT. Už len dnes!

Prerobiť obyčajné osobné auto na terénnu príšeru je snom, cieľom i plánom mnohých nadšencov.

Avšak prerobiť na terénnu príšeru luxusný automobil značky Bentley, to už chce viac odhodlania a hlavne viac peňazí. Bentley Continental GT z roku 2004 vyzerá z môjho pohľadu takmer na nerozoznanie od súčasných modelov. Auto starne podstatne pomalšie ako obyčajné osobné autá, i keď pokles ceny je výraznejší práve u takto predražených superluxusných strojov pre raperov, futbalistov a iných ľudí s veľkým množstvom peňazí a malým množstvom vkusu. Práve pre markantný pokles ceny bolo možné zo staršieho Bentley vyrobiť unikátny terénny nástroj pripravený nielen na cestu na pole po zemiaky, ale aj na plnohodnotné šantenie v blate.

Oficiálny názov tohto masívneho vozidla je Bentley Continental GT Rally Edition. Vznikol pre televíznu reláciu kanálu Nat Geo zvanú Supercar Megabuild a aktuálne je v dražbe. Dražba skončí dnes večer a aktuálne je najvyššia ponuka na úrovni 40 800 eur, čo je v prepočte vyše 44-tisíc eur.

I keď sa to môže zdať veľa, pre zákazníkov značky Bentley je to vreckové na predĺžený víkend na Francúzskej riviére a možnosť ako rozvíriť stojaté vody v klube majiteľov Bentley, či medzi rovnako znudenými kumpánmi. Takže kúpa sa určite oplatí... Ja som v minulosti toto auto odporúčal ako ideálne vojenské vozidlo tým, ktorí sa vďaka svojej inteligencii, morálnym hodnotám a zásluhám radia k vysokým dôstojníkom v zálohe. Zdá sa však, že využitie tohto vozidla je širšie. 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo