2017-07-02 16:24:44
Pozor autobus
Pozor autobus

VIDEO: Muža zrazil dvojposchodový autobus. Neuveríte, čo spravil potom

Čo by ste urobili, keby vás zrazil autobus? Je celkom možné, že už nikdy nič...

Nebol to prípad pána menom Smith. Pritom údajne nebol ani tajný agent, ani kaskadér. Napriek tomu zrážku s dvojposchodovým autobusom prežil bez vážnejších zranení, iba s niekoľkými odreninami. To že prežil zrážku je jedna vec, druhá ale, ako sa promptne vysporiadal s celým incidentom.

Nehoda sa odohrala pred niekoľkými dňami v meste Reading vo Veľkej Británii. Pán Smith smeroval do banky, keď jeho pravidelnú cestu prerušil fialovo natretný dvojposchodový autobus, ktorý sa práve doslova utrhol z reťaze. Autobus do pána Smitha vrazil zozadu. Náraz bol silný a katapultoval muža niekoľko metrov dopredu. To ho pravdepodobne zachránilo pred podstatne vážnejšími zraneniami. Vodič autobusu stočil volant do druhej strany a vyhol sa stĺpu i Smithovi ležiacemu na zemi.

Pán Smith nestrácal duchaprítomnosť, a hneď ako sa pozbieral zo zeme vošiel do priľahlej krčmy...

Pre anglický The Sun sa vyjadril, že mu záchranné zložky v telefóne neverili, že ho zrazil autobus. Presviedčali ho, že ho museli zasiahnuť iba úlomky. Uverili, až keď uvideli kamerový záznam.

Pán Smith tvrdí, že sa do krčmy šiel schovať, no ak by si dal aspoň pintu piva, nikto by sa mu po takomto zážitku nečudoval. Prečo sa incident odohral vyšetruje polícia, pravdepodobne nešlo o úmysel. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo