2017-06-21 17:50:00
Tu máš, ty...
Tu máš, ty...

VIDEO: Unikajúceho motorkára zastavila chodkyňa. Neuveríte ako!

Náhodná okoloidúca ukázala veľkú duchaprítomnosť a zastavila prenasledovaného motocyklistu kabelkou.

Už ste sa zamýšľali nad tým, načo je vašej polovičke/frajerke/frajerovi/ kamarátke/kolegyni/známej/sestre dobrá tá obrovská zdanlivo bezodná ťažká kabela, v ktorej ani sama poriadne nevie čo nosí? V nasledujúcom videu uvidíte to, o čom sme doteraz mohli len teoretizovať. Lebo videli sme panie neúčinne mlátiť mužov kabelkami, no tieto veľké kabele nie sú len na duševnú traumu, ale aj fyzickú.

Veľká kabela nie je na to, aby sa v nej nachádzali samé sprostosti a aby žene nosením deformovala chrbát, ale na to, aby v prípade núdze mohla poslúžiť ako zbraň. Môže sa vám to zdať ako pritiahnuté za vlasy, no aj útle žieňa sa vie so svojou absurdne ťažkou kabelkou poriadne ohnať. A ak nebodaj trafí, môže to poriadne bolieť.

Policajný videozáznam sa objavil na internete v nedávnych dňoch vďaka youtube kanálu zbierajúcemu záznamy z palubných kamier áut. Video bolo pravdepodobne nakrútené v máji tohto roku v podvečerných hodinách. Pôvod videa nám nie je známy, podľa okolitej zástavby to vyzerá na krajinu východnej Európy.

Policajné vozidlo prenasledovalo motocyklistu, ktorý sa pokúšal striasť prenasledovateľov kľučkovaním cez úzke uličky a chodníky. Keď žena uvidela ako sa k nej blíži motorkár a za ním sa ponáhľali policajti, neváhala a použila svoju kabelku. Motocyklista to neustál spadol a kým sa stihol postaviť, už po ňom skočil policajt. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo