2017-06-12 13:19:57
Pokus o parkovanie -
Pokus o parkovanie - level tragédia

VIDEO: Pre takéto „pokusy zaparkovať“ sa vyrábajú autá s asistentmi parkovania!

Dá sa parkovanie ešte viac pokaziť ako v nasledujúcom videu? Jedine granátom...

Staršia pani sa stala obeťou vlastného pokusu zaparkovať svoje vozidlo. Od začiatku jej to príliš nešlo, stratila koncentráciu a zvyšok vykonala panika. V budúcnosti bude vďaka asistentom parkovania a autonómnemu parkovaniu takýchto videí pomenej. 

Autá s automatickými prevodovkami vedia byť mätúce. Najmä ak vodič alebo vodička nemajú zvládnuté základné návyky za volantom. Pomýliť si brzdu s plynom a zabudnúť na ručnú brzdu, na radiacu páku, skrátka na všetko je potom relatívne jednoduché – stačí spanikáriť.

Vodička bieleho sedanu s pravdepodobne ruskou poznávacou značkou (?) sa pokúšala zaparkovať ku chodníku. Netrvalo to dlho a svoje pokusy vzdala a už-už to vyzeralo, že sa radšej vyberie zaparkovať na lepšie miesto. No a potom to prišlo. Z nášho pohľadu si pomýlila brzdový a plynový pedál, k tomu sa ešte nepohodla s radiacou pákou a jednoducho zabudla na všetko čo sa učila v autoškole (pravdepodobne dobre dávno). Nič to, stane sa, pani sa snáď poučí. Hlavné je, že sa nikomu nič nestalo a internet sa teraz môže zabávať na tejto tragikomédii. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo