2017-06-03 04:25:00
Fiat Profesional a Chuck
Fiat Profesional a Chuck Norris
Zdroj: Fiat

Fiatu Professional pomôže už len Chuck Norris... Tvrdí FIAT!

Zdá sa, že Fiat a najmä jeho značka Fiat Professional je v poriadnych... problémoch.

Ako inak si vysvetliť, že za svoju tvár do nadchádzajúcej reklamnej kampane vybrali kultového 77-ročného herca a majstra bojových umení Chucka Norrisa?

Lebo iba Chuck Norris dokáže vytiahnuť Fiat Professional z tých... problémov, v ktorých sa ocitol. Pritom sa z finančného ani obchodného hľadiska nezdá, že by mal Fiat také veľké problémy, aby museli povolať toho, kto z akokoľvek veľkého problému spraví iba malé spiace mačiatko.

Fiat v skutočnosti verí, že Chuck Norris ako tvár pracovných automobilov združených pod značkou Fiat Profesional poukáže na „tvrdú tvár“ týchto strojov. Bodaj by nie, veď iba Chuck Norris raz hodil granát, zabil 50 ľudí a až potom ten granát vybuchol... Iba Chuck Norris je ten, koho slzy liečia rakovinu... škoda, že ešte nikdy neplakal... Iba Chuck Norris má krvnú skupinu AK-47 a iba Chuck Norris vie hovoriť Brailovým písmom. Skrátka, nik tvrdší ako Chuck Norris neexistuje a Fiat nás chce presvedčiť, že aj on potrebuje autá značky Fiat... Obávam sa ale, že sú to autá značky Fiat, ktoré potrebujú Chucka Norrisa.

A ak o tom ešte neviete, tak to napíšem teraz, lebo keď reklamná kampaň s Chuckom Norrisom a Fiatom začne, už si na to nikto nespomenie. Takže, Fiat Professional je značka, ktorá združuje modely Doblo, Ducato, Fiorino, Fullback a Talento. 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo