2017-05-07 12:40:00
Shaq Ford f650
Shaq Ford f650

Keď máte 2,16 m a 156 kg, potrebujete niečo väčšie. Preto si Shaq kúpil toto!

Bývalý basketbalista Shaquille O'Neal si nedávno kúpil auto, ktoré mu presne vyhovuje.

Veru tak, keď meriate 2,16 metra a vážite (v dobrých časoch) 156 kilogramov, taká Fiesta nie je to pravé orechové. Potrebujete niečo väčšie. No a keďže Shaq je Američan ako sa patrí, fandí pick-upom. Poviete si, že taká F-150 od Fordu a podobne veľké autá by mu mohli vyhovovať, lenže tie sú len pre obyčajných Američanov. Chlapi ako Shaq potrebujú niečo väčšie.

Keď si takéto auto kúpi priemerne urastený človek vyzerá ako škriatok, mnohí si pomyslia, že musí mať problém s vlastným... egom. Lenže keď sa k Fordu F-650 postaví Shaq, auto vyzerá ako úplne normálny pick-up.

Aj keď ide o automobil z kategórie heavy duty, Shaquille O'Neal s ním ťahať veľké bremená takmer určite nebude a skôr ho bude používať na bežné dochádzanie za koníčkami. Na twitteri sa Shaq poďakoval Fordu za to, že stále robí veľké autá pre veľkých chlapov. 

Podkapotou súčasnej F-650-tky môžete nájsť dvojicu motorov, a to buď naftový radový šesťvalec s objemom 6,7 litra s krútiacim momentom až do 1084 Nm, alebo benzínový desaťvalec V10 s objemom 6,2 litra a krútiacim momentom do 620 Nm, ktorý môže pracovať aj na plyn. 

 

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo