2017-04-02 04:55:00
BJ Baldwin a jeho
BJ Baldwin a jeho Recoil
Zdroj: BJ Baldwin

VIDEO CK BJ Baldwin Tour uvádza: Adrenalínová vyhliadková jazda po Kube

Kuba je krásna krajina, kto ale nechce príliš strácať čas obdivovaním kultúrnych a prírodných krás krajiny, táto ponuka je pre neho.

Cestovná kancelária BJ Baldwin Tour má novú ponuku. Volá sa Recoil 4 a ako by ste sa dočítali v inej „reklame“ je na nezaplatenie. Ukážku z tejto vyhliadkovej jazdy na vyhliadkovom offroad automobile s výkonom 850+ koní vytvoril špeciálne pre vás samotný BJ Baldwin.

Nový Recoil je tu a tentoraz fanúšikov skokov a vysokooktánovej zábavy zavedie na malebný ostrovný štát Kuba. Jazda mestskými uličkami ošarpanej Kuby a jazda jej prírodou so štvorkolkou s enormným zdvihom tlmičov sľubuje veľkú zábavu. Väčšinu času aj sľuby plní, ak samozrejme videu odpustíte intro v štýle lacného filmu pre dospelých preplneného reklamnými oznamami a zopár hluchých bodov, nájdete v 9 minútovom videu ozajstný poklad.

Skoky, drifty a rev nabudeného motora s niekoľkými krásnymi scenériami popri ceste je všetko, čo človek takto okolo obeda potrebuje na zlepšenie trávenia. Tak dobrú chuť!

jh

Komentáre k článku


Stream naživo