2017-01-30 18:30:00
Nissan GT-R to trošku
Nissan GT-R to trošku prepískol...
Zdroj: Policias ES

Povolenú rýchlosť na diaľnici prekročil o 176 km/h. Mal Nissan GT-R

Polícia v Španielsku pristihla pri čine novoročného rekordéra. Maximálnu povolenú rýchlosť prekročil o 176 km/h.

Prekročiť maximálnu povolenú rýchlosť o rýchlosť vyššiu než dosiahne polovica áut na cestách, to s Nissanom GT-R nie je veľký problém. Majitelia tohto vozidla tvrdia, že človek si „chvíľu“ nedáva pozor a už radary naokolo blikajú ako na diskotéke. Hold, to je problém tých dostupných superšportov... Otrasné.

Vodič Nissanu GT-R dňa 26.1. prekročil maximálnu povolenú rýchlosť o 176 km/h. Španielska polícia mu na diaľnici v Almeire namerala 276 km/h, a to v úseku, kde bola povolená rýchlosť 100 km/h.

V niektorých krajinách by sa policajti mohli spoľahnúť akurát tak na objektívnu zodpovednosť, ak by pravda technika dokázala prečítať evidenčné číslo. Inde by ho dobehli, zastavili a naparili mu riadnu pokutu. On by ju na mieste zaplatil a fičal ďalej. Lenže sú štáty a nie je ich málo, kde je takéto vysoké prekročenie rýchlosti zločin. A presne medzi takéto štáty patrí aj Španielsko.

Zločincom sa v Španielsku stávate pri prekročení rýchlosti o 40 km/h.

Vo výsledku vás tak polícia môže obrať nielen o drobné v peňaženke (level Boris Dolár) ale zobrať vám vodičák, tabuľky s evidenčným číslom a ešte aj slobodu.

Stručne a skrátka – takéto kúsky v dnešnom (zvrátenom) svete už na diaľnicu takmer v žiadnom štáte nepatria. Ešteže niekto vymyslel okruhy a voľné jazdy...

jh
ZDROJ: FB

Komentáre k článku


Stream naživo