2017-01-04 16:00:41
Offroad sa zmenil na
Offroad sa zmenil na onsea a potom undersea

VIDEO: Keď sa na trajekte zamestnajú Pat a Mat, dopadne to presne takto!

Cestujúci sa na trajekte neďaleko ostrova Fraser v Austrálii pri meste Brisbane stali svedkami nemilej udalosti.

Trajekt po okraj naložený autami a cestujúcimi pri odchode z prístavu vyložil jedno „nepotrebné“ vozidlo, a to priamo pred očami desiatok pasažierov i dvojice, ktorá si offroad vypožičala. Na videu nižšie môžete vidieť muža v červenom tričku, ktorý sa ešte pred pádom auta do vody pokúšal zabrániť nehode vlastnou silou. Podľa Brisbane Times ale napokon zistil, že to nezvládne, tak sa pridal k štatistom sledujúcim vyloženie auta do mora.

Ako sa vyjadrili dotknuté osoby, ktoré si offroad požičali, auto síce nebolo ich, no mali v ňom všetky doklady, kreditky a nejakú tú batožinu. Jasným dôvodom prečo sa táto vec udiala je, že obsluha trajektu nezdvihla rampu po odjazde z prístavu a nezabezpečila (všetky) autá pred zosunutím.

Prevádzkovateľ trajektu sa údajne k veci odmietol priamo vyjadriť. I keď sa pri nehode očividne nedodržali predpisy, v aute predsa len nikto nebol, a tak sa do zálivu potopilo iba auto. To si v hĺbke viac ako 60 metrov pravdepodobne istý čas pobudne, kým ho nevylovia, alebo kým ho nezačne využívať podmorský život ako svoje sídlo, či ako dopravný prostriedok...

PS: Video je nakrúcané vertikálne. I keď chápeme, že za nesprávnym držaním telefónu sú emócie, upozorňujeme na tento nemilý jav dopredu.

jh
ZDROJ: FB, Brisbane Times

Komentáre k článku


Stream naživo