2016-12-06 16:50:15
Lopata to vyrieši
Lopata to vyrieši

VIDEO Nechtiac mu nabúrali do auta. Chceli to riešiť v pokoji, ale on zaútočil!

Vodič kamiónu nechtiac vrazil do nákladného auta pred sebou. Incident chcel aj so závozníkom vyriešiť v pokoji.

Druhá strana o to záujem nemala. Vodič nákladného auta, ktorý bol v dopravnej nehode „obeťou“ sa rýchlo stal vinníkom agresívneho útoku na cudzí majetok a dvoch mužov. Na posádku druhého nákladného vozidla nielenže zaútočil slovne, no neskôr prešiel od slov k činom a na pomoc si zobral ako svoje auto, tak aj lopatu z korby.

Videozáznam incidentu, ktorý sa odohral ešte začiatkom novembra v Británii na diaľnici M62 neďaleko mesta Manchester pred pár dňami zverejnila tamojšia polícia v snahe identifikovať besniaceho vodiča.

Podľa výpovede svedkov a polície sa dvojica mužov v oranžových reflexných vestách z kamióna, ktorý nabúral do nákladného auta pred sebou, snažili slušne vyriešiť vzniknutú situáciu. Vodič nákladného auta v zelenom reflexnom oblečení ale stupňoval napätie, až úmyselne zacúval do druhého vozidla, ručne sa pokúsil odtrhnúť spätné zrkadlo a následne za pomoci lopaty rozbil okno na kabíne druhého automobilu.

Z priebehu videa sa zdá, akoby bol jedným z bodov sporu mobilný telefón, ktorý sa pokúšal vodič v zelenom získať od vodiča v oranžovej veste. Až keď ho získal, nasadol do auta a odišiel.

Agresívny útok podľa polície posádku nákladného vozidla vydesil, no agresor im nespôsobil žiadne zranenia. 

jh
ZDROJ: Guardian, News, Greater Manchester Police

Komentáre k článku


Stream naživo