2016-11-10 09:25:00
Video s hudbou Bennyho
Video s hudbou Bennyho Hilla

Skúste sa pri tomto VIDEU nesmiať. Rus zabudol zabrzdiť auto, potom ho naháňal

Auto sa spustilo dole kopcom a do karambolu cúvalo prekvapivo dlho. Zabudnúť zaistiť auto na kopci nie je múdre.

Ak sa vydržíte pri nasledujúcom videu nesmiať, ste buď priveľmi dobrá bytosť bez štipky škodoradosti, alebo nemáte žiaden zmysel pre humor, alebo máte za sebou priveľmi zlý deň. Jedno, druhé, či tretie, všetko je nám ľúto. A je nám ľúto aj vodiča v nasledujúcom videu, pretože za svoj omyl zaplatí na opravách poriadne veľa, ale to viete, smiať sa je zdravé. Vďaka hudbe zo scénok Bennyho Hilla je smiech takmer nevyhnutný.

Vodič terénneho automobilu neznámej značky v Rusku vyšiel z vozidla, pravdepodobne s cieľom pomôcť vodičovi auta pred ním. Zabudol však zaistiť svoj automobil predtým než vystúpil. Kým stál niekoľko metrov pred autom a hútal ako pomôcť autu vpredu, to jeho sa pomaly rozbehlo dole zasneženým kopcom. Keď si to všimol, auto už malo poriadny náskok.

Podarilo sa mu ho dobehnúť a ako to v podobne zúfalej situácii býva, pokúsil sa ho zastaviť vlastnými rukami. Nevyšlo to a auto ďalej cúvalo po úzkej cestičke vo vyjazdených koľajach až prišlo to, čo sme všetci čakali od začiatku.  

PS: Pôvodné video s hudbou Bennyho Hilla žiaľ odstránili. Takže je celkom možné, že sa predsa len nezasmejete. Čo všetko urobí hudba... 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo