2016-10-29 12:45:00
Infiniti vs X3
Infiniti vs X3

VIDEO: Takto zákrutou neprejdeš! Nekonečný šialenec za volantom Infiniti

Infiniti s príznačným názvom FX preukázalo (ne)schopnosti svojho vodiča.

Nemožno viniť auto, za to, že má za volantom šialenca, ktorý spôsobil hrozivú nehodu, skôr jeho schopnosti, mozgové závity a množstvo omamných látok v krvi. Toto video dokazuje, že nikdy neviete, kedy sa na ceste objaví šialenec, ktorý sa vás bez okolkov pokúsi zabiť. A to aj za bieleho dňa, keď stojíte v kolóne.

Hovoriť by o tom mohol vodič BMW X3. Ten sa pred pár dňami stal na ruských cestách takmer obeťou doslova nepochopiteľného pokusu prejsť zákrutu vo vysokej rýchlosti za nepriaznivých poveternostných podmienok. Mokrá cesta v kombinácii s premrštenou rýchlosťou zapríčinili, že veľké SUV Infiniti FX prvej generácie dostalo nekontrolovateľný nedotáčavý šmyk a vrazilo do v kolóne stojaceho BMW X3.

Prejsť zákrutu v takejto rýchlosti by malo problém akékoľvek auto aj za sucha, nieto na mokrej vozovke. Pocit nesmrteľnosti za volantom veľkého automobilu však dokáže byť rovnako omamný ako zopár dobre mierených pohárikov číreho alkoholu.

Našťastie sa nehody účastnili dve veľké a relatívne moderné SUV. Pri nehode tak akoby zázrakom nikto neprišiel o život. Podľa svedka nehody, ale BMW náraz odstrelil dobrých 20 metrov od miesta kde stálo.

jh
ZDROJ: yotube.com

Komentáre k článku


Stream naživo