2016-10-13 04:55:00
Biela dodávka a strata
Biela dodávka a strata nervov

VIDEO: Vodičovi bielej dodávky praskli nervy. Ľudia bežali o život!

Vodič bielej dodávky spôsobil na rušnej ulici chaos, keď sa rozhodol, že si urobí cestu za každú cenu.

Vodičovi bielej dodávky praskli nervy a rozhodol sa, že cez úzku ulicu prejde aj keby mal pri tom niekoho prizabiť.

Udalosť, ktorá sa odohrala pred niekoľkými dňami v Iráne dokumentuje, aký amok môže posadnúť vodiča, ak je s nervami v koncoch. Bolo mu jedno, či niekoho zrazí, či spôsobí škody, mal jediný cieľ – prejsť ďalej.

Stretnúť v úzkej uličke protiidúce auto môže byť problematické najmä v prípade, ak v uličke nie je dosť miesta na to, aby ňou prešli dve vozidlá. To sa stalo aj v prípade, ktorý môžete vidieť nižšie na videu.

Vodič bielej dodávky chcel stoj čo stoj prejsť cez uličku. Šoféri áut v opačnom smere sa mu odmietali uhnúť, pravdepodobne vošla dodávka do protismeru. Lenže vodič dodávky odmietol ustúpiť a začal sa vtláčať medzi auto stojace pred ním a zaparkované vozidlo. Na ulici rýchlo vypukla panika, najmä potom čo biela dodávka zacúvala až takmer na hlavnú ulicu, ale to len preto, aby sa rozbehla a šofér tak získal energiu na to, aby si prerazil cestu.

Podobnú taktiku zvolil aj pri ďalších príležitostiach. Jeho vyčínanie zachytili kamery rozmiestnené po ulici. Šialenstvo pri ktorom sa vodičovi takmer podarilo pozrážať niekoľko ľudí skončilo po ukončení samotného videa. Čo sa dialo potom si môžeme už len predstavovať. Je však pravdepodobné, že ak sa k vodičovi dostali jeho obete, konflikt ešte vygradoval. 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo