2016-10-09 12:20:00
Bitka! Bitka! Bitka! Bitka!?
Bitka! Bitka! Bitka! Bitka!? ...

VIDEO: Keď chodec nahnevá kamionistu, incident sa môže skončiť aj TAKTO!

Takúto bitku ste pravdepodobne ešte nevideli. Dvaja kohúti sa „bili“ uprostred rušnej ulice.

Sledovanie boxu môže v slabších povahách vyvolať sklon k agresivite, aspoň to tvrdia odporcovia tohto športu. Pravdou je, že súčasný moderný box môže u ľudí síce vyvolať sklon k agresivite, ale skôr k pasívnej. Tak ako veľká časť dôležitých boxerských stretnutí už dlho nie je starosvetským „boxom“ v ktorom išlo o to zbiť súpera ako žito, ale skôr obskakovanou dvoch hopsajúcich kohútov, tak nie je ani toto pouličná bitka v pravom zmysle slova.

Údajne sa všetko začalo konfliktom medzi chodcom a kamionistom – jeden mal výhrady k chovaniu toho druhého. Všetci tušíme, že kamionisti sú obvykle tvrdí chlapi, takže kamionista rýchlo reagoval na výzvu, zoskočil z kabíny a bitka sa začala.

Účasť priveľkého množstva testosterónu a agresivity dvoch zúčastnených sa nedá poprieť. Avšak z tohto incidentu vyšli obaja ako porazení, za celé trvanie „boja“ sa totiž rozdalo 0 slovom nula rán. Ich pouličná bitka sa tak stala hitom internetu, pretože dvaja kohúti si zmerali sily iba pohľadom. Keď usúdili, že jeden aj druhý vie dobre skákať a má slušný postoj, rozhodli sa neriskovať zranenie. Neboli „prinútení“ rozdať aspoň pár rán a súboj vyhrať na body ako súčasní boxeri (česť výnimkám). Mohli zostať pri obskakovanej celý „zápas“. Zranenie by znamenalo problémy a tie si pracujúci človek nemôže dovoliť.

To čo ale bežný človek vie dávno pred konfliktom, a preto si každý konflikt dobre rozmyslí, to títo dvaja zistili až pri konfrontácii. Výsledok pobaví, pozrite si ho. Incident niekde z britských ulíc sa teda obišiel bez strát na životoch. 

jh
ZDROJ: Daily Mail, youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo