2016-08-29 04:00:00
Mercedes náraz, nehoda, rekord
Mercedes náraz, nehoda, rekord
Zdroj: ARL

Vybrala sa na testovaciu jazdu s Mercedesom. Toto sa stalo po 6-tich sekundách!

Zdá sa, že nový Mercedes má vážne problémy. Vodičke sa ho totiž podarilo otočiť na strechu po šiestich sekundách.

Gratulujeme! Cenu za najbrutálnejšiu testovaciu jazdu vyhráva táto pani z amerického mesta Arlington (predmestie hlavného mesta Washington). Pravdepodobne sa jej podarilo dosiahnuť rekord za najrýchlejšie obrátenie auta na bok, počas testovacej jazdy. I keď jej čas nikto presne nezmeral, jazda vzhľadom na prejdenú vzdialenosť a intenzitu nárazu nemohla trvať viac ako 5-7 sekúnd...

Náš prvý komentár k incidentu: Áno, presne takto sa parkuje auto po testovacej jazde priamo pred dílerstvo. Skvelé! Presne takto sa majú autá testovať!

Až potom sme zistili, že nešlo o pokus zaparkovať auto po testovacej jazde v štýle Horúcich strieľ, ale pani sa na jazdu ešte len vybrala. Odpoveď na jednoduchú otázku prečo? je rovnako jednoduchá.

Pretože si vodička pomýlila brzdu s plynom, „dala tomu plný kotol“ vrazila do 4 áut zaparkovaných pred ňou, vrátane auta s ktorým na miesto prišla a ešte k tomu sa jej podarilo otočiť auto na bok.

Počas testovacej jazdy boli na palube luxusného SUV Mercedes GLE štyria ľudia. Nikomu sa nič vážne nestalo, i keď jednému pracovníkovi dílerstva Mercedes museli privolaní záchranári vyšetriť chrbát pre podozrenie z poranenia chrbtice.

Nie je jasné akú škodu vodička napáchala a kto za to zaplatí, ak podpísala štandardný protokol o testovacej jazde, za škody bude zodpovedať sama. Kúpa nového Mercedesu touto paňou je takisto otázna. Kúpi, či nie?

Zdroj: ARL

Na jej mieste by sme auto nekupovali. Keď jej stačilo len pár metrov, aby auto prevrátila na bok, asi s tým autom niečo bude.

Síce sme ho testovali a pri všetkej snahe sa nám ho nepodarilo poslať na bok (a pritom bolo v rovnakej farbe!), možno táto Američanka odhalila skrytú slabinu tohto automobilu. Tušíme kde by sa mohla tá slabina nachádzať. Pravdepodobne niekde medzi volantom a sedadlom vodiča... Ale nepredbiehajme, možno je všetko úplne inak!

 

 

 

jh
ZDROJ: ARLNow

Komentáre k článku


Stream naživo