2016-08-19 04:10:00
Fridley Police crash
Fridley Police crash
Zdroj: Fridley Police

VIDEO: Policajná naháňačka skončila skôr než začala. Zapli majáky a nabúrali

Americké policajné naháňačky vždy sľubujú trochu napätia, streľbu ale tiež pekné karamboly. Niekedy aj kúštik humoru.

Táto mala takmer všetko, čo by sme od policajnej naháňačky v USA čakali, no pritom trvala len pár sekúnd. Navyše celé „divadlo“ korunoval kus humoru a kus krutej pravdy. Dôvod?

Polícia v meste Fridley v štáte Minesota USA má vo svojom portfóliu služobných vozidiel aj tieto pekné SUV značky Ford Explorer (zobrazené nižšie). Vozidlá v typickej čiernej farbe disponujú množstvom svetelných výstražných znamení umiestnených naprieč celou karosériou.

Ťažko ich prehliadnuť a to ako spredu, tak zo zadu i zboku. Vodičovi na videu sa to ale podarilo a dobre miereným úderom pod ťažisko veľkého SUV spôsobil, že policajné auto urobilo kotrmelec a skončilo na streche.

Celé sa to začalo jazdou na červenú, ktorú spozorovali policajti v spomínanom SUV Ford Explorer. Okolo nich prefrčal starý Oldsmobile ignorujúc červené svetlo na semafore. Policajti rýchlo zapli blikajúce výstražné znamenia a opatrnou akceleráciou sa vydali za vodičom, ktorý prešiel na červenú.

Zdroj: Fridley Police
Zdroj: Fridley Police

Kým sa ale dostali na okraj veľkej križovatky, zboku do nich vpálil vodič sedanu Toyota Camry. Pravdepodobne sa dostatočne nevenoval riadeniu, pretože do policajného auta narazil veľkou intenzitou (pričom len pred chvíľou mal červenú) a nezdalo sa, že by vôbec brzdil. Pokojne za slabú reakciu mohol technický stav vozidla, alebo vodič len naháňal Pokémonov... Tak či onak, okamžite po nehode vodič i spolujazdkyňa vystúpili. Vodič tmavej pleti bleskovo zdvihol ruky a dal si ich za hlavu neuveriteľne rýchlo. Po všetkých tých incidentoch s políciou vyzerá jeho reakcia až kruto autenticky. 

 

jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo