2016-08-01 04:40:00

VIDEO: Toto nepochopíte! Ako sa mohli zraziť na poľnej ceste?

Nehoda dvoch protiidúcich áut by nebola neobvyklá, keby sa neudiala uprostred ničoho.

Videí s nehodami vidíme za týždeň stovky. Karambol sem, karambol tam, občas ale vznikne video, pri ktorom zostáva rozum stáť. A to aj napriek tomu, že sa nehoda odohrala v Rusku.

Je to ako nezvratný osud. Tieto dve autá sa mali zraziť a preto sa zrazili. Nezáleží na tom, že sa tak stalo uprostred ničoho bez zjavného dôvodu na nespevnenej ceste voľakde mimo civilizácie.

Zistiť prečo k nehode prišlo už nedokážeme, svoje názory môžete umiestniť v diskusii. Isté je, že vodiči musia byť pozorní aj vtedy, keď im očividne nehrozí žiadne nebezpečenstvo. Niekedy môže prísť problém doslova z čistého neba.

Na danej ceste sa možno stretnú dve protiidúce autá raz za deň a predsa sa stretli. I keď cesta môže byť dôležitou spojnicou medzi obcami v odľahlom kúte veľkého Ruska, je to akoby sa dve autá zrazili u nás na poľnej ceste, kde široko-ďaleko nie je nič okrem polí a niekde v diaľke zopár stromov. Niektorí diskutéri pod videom dokonca uvažovali o tom, že by mohlo ísť o úmyseľ druhého vodiča vraziť do automobilu s palubnou kamerou. Ale naozaj by niekto mohol chcieť absolvovať čelný náraz do iného auta v starej Lade, pravda ak nebol samovrah?

jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo