2016-07-21 10:35:00
Bentley Bentayga Fly Fishing
Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner
Zdroj: Bentley

Bentley Bentayga Fly Fishing by Mulliner – lebo na ryby jedine v Bentley

Bentley v spolupráci s Mullinerom vytvoril špeciálny rybársky kit pre majiteľov Bentaygy.

Bentley Bentayga je vôbec prvé SUV od Bentley, ktoré má Podkapotou mohutný dvanásťvalec s maximálnym výkonom 447 kW (608 k) a maximálnym krútiacim momentom 900 Nm pri 1250 až 4500 ot/min. Vďaka tomuto motoru, pohonu všetkých kolies a vďaka výbornej prevodovke od ZF je Bentayga najrýchlejšie sériovo vyrábané SUV na svete s maximálnou dosiahnutou rýchlosťou 301 km/h.

Skrátka, je to auto ideálne na muškárenie, na výjazd mimo spevnených ciest v smere k najlepším miestam pre rybárov fanatikov. Práve preto Mulliner, ako dvorný úpravca automobilov Bentley vyrobil špeciálny luxusný kit pre majiteľov modelu Bentayga, ktorý sa vo voľnom čase okrem predávania zbraní na čiernom trhu a topení šteniatok zabávajú aj muškárením.

Box do batožinového priestoru zahŕňa štyri špeciálne prúty, sadu pomôcok, kožené púzdra na všetky pomôcky, púzdro aj na rybárske gumáky. Všetky tie púzdra, obaly a celá „škatuľa“ sú potiahnuté exkluzívnou sedlovou kožou z jednorožca, použité materiály zahŕňajú orechové drevo, chrómovanie a samozrejme to všetko spája ľudská ručná práca a špeciálne prešívanie spomínanej kože. Exkluzívny box do batožinového priestoru je na koľajničkách pre lepší prístup. Cena tejto srandy nie je známa, no pre majiteľov Bentaygy je cena aj pomerne nepodstatná.

Zdroj: Bentley

To podstatné je, že luxus si možno užívať aj pri rybárčení v drsnom prostredí, stačí sa tam vydať v Bentley a kúpiť si Fly Fishing set. Skrátka, keď už ísť na ryby, nech máme všetko čo k tomu treba! Nakoniec, v Bentley i ryba smrdí inak ako v nejakej Felícii.

Či už je pre vás tento kit zaujímavý alebo nie, musíme uznať, že Bentayge v danej farbe príroda svedčí a fotografie sú ozaj pekné.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo