2016-06-28 04:20:00
Porsche Cayenne a garáž
Porsche Cayenne a garáž

VIDEO Parkoval luxusné Porsche do úzkej garáže. Neprestal, kým ho nezničil!

Nielenže nezvládol zaparkovať luxusné Porsche Cayenne do úzkej garáže, spravil jednu veľkú chybu.

Upozorňujeme, že video pod článkom môže vo vás vyvolať hnev, nevoľnosť a frustráciu. Vidieť ako sa niekto snaží zničiť garáž a Porsche s takou vytrvalosťou je skrátka nepríjemné.

Video, ktoré sa pred pár dňami objavilo na sociálnych sieťach okamžite vzbudilo pozornosť a šírilo sa internetom rýchlosťou blesku. Dôvod? Takýto otrasný pokus zaparkovať ste už dávno nevideli.

Incident s priúzkou garážou vzhľadom na schopnosti vodiča, sa odohral v kanadskom meste Vancouver minulý týždeň. Video nakrútil pravdepodobne sused majiteľa bieleho luxusného Porsche Cayenne. Susedia sa najprv pokúšali vodičovi auta pomôcť a navigovať ho, no keď ich rady ignoroval, nezostalo im nič iné, len sa na jeho vytrvalé pokusy zničiť auto i garáž pozerať.

Video však malo prekvapivú dohru, pretože podľa stránky National Post video pomohlo polícii vypátrať vodiča, ktorý nabúral do zaparkovaného auta a ušiel. Polícia bola spočiatku bezmocná, vypátrať auto, ktoré spôsobilo škodu na zaparkovanom vozidle je ťažké. Keď sa však k policajtom dostalo toto video, veci nabrali rýchly spád. Polícia zistila, že za volantom bieleho Porsche bol 16-ročný mladík bez vodičského oprávnenia. Bol to práve on, kto nabúral do zaparkovaného vozidla. Spanikáril, z miesta nehody ušiel a v panike sa pokúšal zaparkovať auto rodičov do garáže. Jeho pokus si môžete pozrieť nižšie.

Paradoxom je, že ak by na mieste nehody zostal, dostal by „len“ pokutu vo výške 276 kanadských dolárov za jazdu bez vodičského oprávnenia. Teraz však čelí viacerým obvineniam vrátane úniku z miesta nehody, nebezpečnej jazdy bez vodičského oprávnenia atď. Pritom je veľmi pravdepodobné, že po takomto rozuzlení nebude poisťovňa ochotná zaplatiť za škody spôsobené na aute, či na nehnuteľnosti. Mladý muž si tak poriadne zavaril a jeho konanie bude drahé.  

jh
ZDROJ: youtube.com, National Post

Komentáre k článku


Stream naživo