2016-06-17 16:10:00
Dymová clona
Dymová clona

VIDEO Vodič sa pokúšal ujsť polícii neuveriteľným spôsobom. Použil dymovú clonu!

Šofér Volva XC90 bol na policajnú naháňačku dobre pripravený. Použil dymovú clonu, no nielen to.

Bolo 9. júna pred obedom, keď si litovská policajná hliadka jazdiaca na Škode Yeti všimla podozrivé Volvo XC90. Vodič odmietol zastaviť a pokúsil sa ujsť. Použil na to dymovú clonu, no nielen to!

Vodič hnedého Volva XC90 prvej generácie bol pripravený aj na prípad, že by ho prenasledovala polícia. Prenasledovateľom sa pokúsil ujsť za pomoci dymovej clony, ktorú vyvolal vďaka pyrotechnike vo vozidle. Keď nezaberala, z automobilu „vyhodil“ aj niekoľko ostrých predmetov – akýchsi bodcov (50s), keďže boli autá príliš blízko k sebe nepodarilo sa mu poškodiť pneumatiky policajného vozidla.

Útek mu nevyšiel, policajti ho vytlačili na zvodidlá, a tak ho zastavili. Prekvapenie však bolo, že po spacifikovaní vodiča objavili v SUV až 12 utečencov vietnamského pôvodu. Tí museli byť v aute natlačení ako sardinky. Aj keď je Volvo XC90 prvej generácie skutočne veľké auto s množstvom priestoru a sedadlami pre sedem pasažierov, ďalších šesť ľudí už je dosť. Z 12 utečencov boli štyri maloleté deti.

Zábery z palubnej kamery vypustila do sveta priamo litovská polícia. Zdá sa, že kreativita zločincov nepozná hraníc, i keď v tomto prípade 29-ročný prevádzač pravdepodobne pozeral priveľa amerických filmov.

jh
ZDROJ: youtube.com, delfi.lt

Komentáre k článku


Stream naživo