2016-06-11 13:15:00
Odkaz za stieračom
Odkaz za stieračom
Zdroj: indy100 twitter

Vodič Mercedesu zaparkoval natesno. Neuveríte aký odkaz si našiel za stieračom!

Vodič Mercedesu svoje nové auto zaparkoval príliš blízko k staršiemu Smartu. Dostal za to špeciálny lístok za stierač.

Natlačiť sa do tesného parkovacieho miesta je umenie. Vy ste sa tam síce dostali a môžete si pogratuľovať, akí ste šikovní, vodiči vedľa stojacich áut už ale takí nadšení byť nemusia.

Najmä v prípade, ak zaparkujete príliš blízko k jednému vozidlu a pritom si necháte veľa miesta z opačnej strany. Riziko sa zvyšuje v prípade, že vodič takto obmedzeného vozidla nie je taký zručný, alebo je to tak ako v tomto prípade.

Vodič nového Mercedesu triedy C si za stieračom našiel lístok s takýmto textom: „Si veľmi odvážny, keď si svoj pekný Meďáčik zaparkoval tak blízko ku Smartu, ktorý mám úplne v paži!!!“ (slušne povedané).

Šofér Smartu tak iba jemne naznačil, že ak bude musieť s autom vyjsť, nebude mať problém obúchať si svoje auto, lebo ho má "v paži". To by sa ale nemuselo páčiť majiteľovi „pekného Meďáčika.“

Nuž aj takto nežne sa dá vyhrážať, nikoho to neurazí a ešte sa možno aj zasmejete. Ak už nemáte dochrámaný nárazník. Ale lístok je stále lepší, ako hneď vyťahovať kľúče a škriabať lak, čo poviete? 

Zdroj: indy100 twitter

jh
ZDROJ: Twitter

Komentáre k článku


Stream naživo