2016-06-09 04:20:00
Politik dostal dobrovoľne po
Politik dostal dobrovoľne po nose

VIDEO Agresívny vodič sa pobil s motorkárom. Bol to člen ruskej vládnej strany!

Údajný člen vládnej ruskej strany premiéra D. Medvedeva napadol motorkára a dostal po nose.

Na videu z kamery umiestnenej na helme motorkára vidieť celý incident. Vodiča automobilu Lexus NX rozhnevalo, že mu motorkár prichádzajúci z vedľajšej nespevnenej cesty nedal prednosť a miesto toho mu vliezol do cesty. Na motorkára zatrúbil, no nepovažoval to za dostatočné a začal chrliť jednu nadávku za druhou. Ani to mu nestačilo, a tak ako správny „hrdina“ videa z Ruska vyliezol z auta a fyzicky napadol motorkára. Ten útok nečakal a spadol z motorky.

Následne sa rýchlo postavil, aby sa bránil. Rozhnevaný vodič útočil ďalej, pokúšal sa motorkára udrieť po helme päsťami a kopal doňho. Motorkár vodiča opakovane hodil na zem a údery opätoval s omnoho väčšou razanciou a presnosťou, no vodič bol ako zmyslov zbavený. Nakoniec ho motorkár rutinérsky poslal k zemi a udržal ho tam. Aj v prakticky bezbrannej pozícii vodič stále chŕlil nadávky.

Video by zapadlo prachom a pridalo by sa k tisícom obdobných videí z ruských ciest, keby diskutéri pod videom na Youtube.com nepoukázali, na veľmi výraznú podobnosť vodiča Lexusu s politikom kandidujúcim v Moskve za ruskú stranu Spojené Rusko. Diskutéri prehlasujú, že je to skutočne Alexej Bolšedanov moskovský kandidát vládnej strany. Stranu vedie súčasný premiér D. Medvedev a strana podporuje administratívu prezidenta Vladimira Putina.

I keď nie je z videa zrejmé, či sa vodič a motorkár pred incidentom už nestretli, zrejmé je, že riešiť veci ručne stručne a napadnúť motorkára nie je dobrý nápad. Keď už pre nič iné, tak pre fakt, že dobre oblečený motorkár má na sebe istý druh brnenia, a tak zvíťaziť v pästnom súboji nebude ľahké. Zaujímavé je, že vodiča manéver motorkára tak rozhneval, že zabudol zabrzdiť svoj Lexus, ktorý sa rýchlo porúčal zo záberu doslova akoby sa za svojho vodiča hanbil. 

 

jh
ZDROJ: Youtube via carscoops.com

Komentáre k článku


Stream naživo