2016-05-22 04:00:00
Toyota v jazere
Toyota v jazere
Zdroj: tobermory press

Slepo dôverovať navigácii sa neoplatí. Môžete skončiť v jazere

Mladá 23-ročná vodička červenej Toyoty Yaris sa o tom presvedčila tou ťažkou cestou.

Niekto sa poučí z rozprávania iných, ďalší sa zas musí poučiť z vlastných chýb. V tomto prípade ale vodička môže byť rada, že sa vôbec môže poučiť, pretože padnúť v aute do jazera môže byť osudné.

23-ročná vodička červenej Toyoty Yaris vošla do jazera v provincii Ontario v Kanade potom, čo ju tam nasmerovala navigácia. I keď sa to môže zdať ako nepochopiteľné, fakt je ten, že v čase, keď sa udalosť odohrala nebola na mieste dobrá viditeľnosť.

Zástupcovia polície o udalosti napísali, že v čase nehody pršalo, bola tma a hmlisto. To v kombinácii so skutočnosťou, že vodička bola v danej lokalite prvýkrát spôsobilo, že jazero pod sebou jednoducho nevidela. Všimnite si ako blízko k okraju jazera je cesta. Pokyn odbočte doprava môže byť naozaj problematický, najmä ak ho poslúchnete s nemeckou presnosťou...

Napriek pomerne nerozumnému konaniu preukázala mladá žena schopnosť rýchlo a správne reagovať. Ešte predtým než sa auto úplne potopilo, stihla stiahnuť okno a vyliezť von. Následne preplávala niekoľko metrov v studenej vode a potom si zavolala pomoc.

Okrem toho, že bola podchladená a mierne zahanbená sa jej nič nestalo.

Zdroj: tobermory press

jh
ZDROJ: tobermory press

Komentáre k článku


Stream naživo