2016-05-05 10:25:00
ŠKODA opäť dodá autá
ŠKODA opäť dodá autá na Majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji v Rusku
Zdroj: Škoda auto

ŠKODA opäť dodá autá na Majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji v Rusku

Tento rok podporí Majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji značky už po dvadsiaty štvrtý raz v rade.

Od 6. do 22. mája sa budú zraky športového sveta upierať na Rusko. V Moskve a v Petrohrade sa budú konať 80. majstrovstvá sveta IIHF v ľadovom hokeji. ŠKODA AUTO podporí toto podujatie už po 24-krát za sebou ako oficiálny hlavný sponzor. Na Slovensku je ŠKODA top partnerom slovenskej hokejovej reprezentácie a z pozície hlavného partnera podporuje aj najvyššiu slovenskú hokejovú súťaž Tipsport Extraligu.

Domáci trh značky ŠKODA, Česká republika, je nespornou hokejovou baštou. Pred 25 rokmi sa česká automobilka stala súčasťou koncernu Volkswagen a tento rok bude už po 24-krát oficiálnym hlavným sponzorom Majstrovstiev sveta IIHF v ľadovom hokeji. V roku 1992 vstúpila ŠKODA na túto pôdu ako oficiálny automobil Majstrovstiev sveta IIHF v ľadovom hokeji, ktoré sa konali v Prahe a v Bratislave. Od roku 1993 je značka hlavným oficiálnym sponzorom každých majstrovstiev. Ide o najdlhší hlavný sponzoring v dejinách športových majstrovstiev sveta.

Ako oficiálny hlavný sponzor poskytuje tradičná česká značka v tomto roku organizátorom šampionátu v Rusku celkom 45 áut. Okrem toho bude zastúpená v oboch centrách MS IIHF v ľadovom hokeji 2016 v Moskve a Petrohrade a divákom ponúkne pestrý sprievodný program. Pri tohtoročných Majstrovstvách sveta IIHF v ľadovom hokeji bude o titul majstra sveta bojovať 16 tímov. Úvodný zápas zohrá Česká republika s domácim mužstvom Ruska 6. mája v Ice Palace aréne v Moskve. Ďalšie zápasy sa odohrajú v Jubilejnyj Sports Palace Ice Arena v Petrohrade.

Zdroj: Škoda auto

 


Česi už odleteli do Ruska: Národ to nechce počuť, ale Vůjtek to povedal nahlas!


 

Oficiálna flotila automobilov bude na čele s vlajkovou loďou značky, modelom Superb. Za posledných 24 rokov prešli autá značky Škoda v rámci MS IIHF v ľadovom hokeji približne šesť miliónov kilometrov. Na každých majstrovstvách najazdia priemerne 250 000 kilometrov. Členovia organizačného výboru MS IIHF profitujú z komfortu a všestrannosti automobilov značky ŠKODA. Väčšina automobilov vo flotile sa v hostiteľskej krajine aj vyrába. V oboch ruských závodoch spoločnosti ŠKODA AUTO, v Kaluge a v Nižnom Novgorode, schádzajú z liniek okrem iného automobily modelových radov ŠKODA Rapid, ŠKODA Octavia a ŠKODA Yeti.

Zdroj: Škoda auto

Návštevníci tohtoročných MS v ľadovom hokeji sa môžu vďaka značke ŠKODA, oficiálnemu hlavnému sponzorovi, tešiť nielen na dynamické športové zážitky, ale aj na atraktívnu výstavu automobilov a akčnú zábavu. Počas MS bude logo značky vidieť v centrálnych kruhoch pre vhadzovanie na ľadovej ploche aj na mantineloch. Okrem toho sa logo značky ŠKODA objaví aj na dresoch a prilbách národných tímov Českej republiky a Slovenska. Na všetkých zápasoch šampionátu sa do popredia záujmu dostanú aj modely ŠKODA Superb a ŠKODA Octavia Combi RS. Nielen v hale Ice Palast v Moskve, ako aj v Jubilejnyj Sports Palace Ice Arena v Petrohrade budú vystavené len niekoľko metrov od ľadovej plochy.

Priaznivcom hokeja ponúka ŠKODA nielen v športových halách, ale aj v ich okolí zaujímavý sprievodný program. Pred štadiónmi sa bude v špeciálne zriadených Fan zónach s plochou až 450 metrov štvorcových odohrávať prvotriedna zábava. Diváci tu budú mať na dosah automobily značky ŠKODA, zmerať sily si môžu napríklad v Air Hockey Challenge alebo v box hokeji.

V Moskve ŠKODA zároveň predstaví najväčšiu hokejovú prilbu na svete, ktorá je vysoká 2,80 metra a váži približne 110 kilogramov. Ďalším lákadlom je ŠKODA Virtual Hockey Challenge. V hre proti sebe nastúpia vždy dvaja fanúšikovia vo virtuálnej hokejovej simulácii na veľkých LED obrazovkách. O rozptýlenie a dobrú náladu sa okrem iného postarajú kvízy, veľkoplošné videoprojekcie, živé moderovanie, maskot značky ŠKODA, tanečné vystúpenie ŠKODA Ice Girls a mnohé ďalšie atrakcie.

 


Správa, ktorá vystrašila fanúšikov: Najslabší súperi Slovenska nemôžu vypadnúť


 

Jedným z vrcholov každého dňa šampionátu je akcia ŠKODA Fan of the Game. V rámci nej majú fanúšikovia pred každým zápasom MS IIHF šancu získať zaujímavé ceny. ŠKODA sa o zábavu návštevníkov postará aj vo vnútri štadiónov. Okrem iného sa môžu zoznámiť s jednotlivými modelmi značky. V Moskve sa budú môcť návštevníci zápasov vyfotografovať v ŠKODA fotoboxe pred zaujímavým pozadím a získať tak suvenír v podobe personalizovanej fotografie.

Zdroj: Škoda auto

ŠKODA je zároveň exkluzívnym partnerom špeciálnej mobilnej aplikácie 2016 IIHF App, ktorá v tomto roku ponúkne funkciu HOCKEY CARDS. Užívatelia si tak budú môcť vybrať obľúbený tím a hráčov, vyfotografovať sa a fotku zdieľať. Internetová stránka skoda-hockey.com bude miestom, ktoré počas šampionátu ponúkne novinky z Moskvy a Petrohradu, vrátane článkov, fotiek, videí a živého vysielania. Užívatelia budú prevedení 24-ročnou históriou spojenia značky ŠKODA s Majstrovstvami sveta IIHF. Tento ročník bude v znamení novej generácie fanúšikov aj hráčov hokeja. Sekcia STORIES ponúkne informácie o deťoch a ich oddanosti hokeju. Ďalším skvelým doplnkom je ŠKODAJIS, rozšírenie mobilnej klávesnice, s hokejovými gifmi v štýle ŠKODA, vďaka ktorým budú konverzácie zábavnejšie. Na sociálnych sieťach bude ŠKODA prevádzkovať účty na Instragrame a Facebooku @skodahockey, kde bude zdieľať zaujímavé príbehy, fotky a zábavné fakty. Tento rok bude navyše spustená nová online kampaň s hashtagom #itsmygame (#хоккейвкаждом). Fanúšikovia hokeja i značky ŠKODA tak môžu aktívne podporiť MS IIHF v ľadovom hokeji 2016.

Jozef Vydra
ZDROJ: Škoda auto

Komentáre k článku


Stream naživo