2016-03-07 09:40:00

VIDEO: Gymkhana 8 je najúžasnejšie video Kena Blocka. Toto musíte vidieť!

Pravda, ak ste ešte nevideli. Nová Gymkhana je video, ktoré nadchne nielen motoristických fanúšikov.

Ken Block naplánoval ôsme pokračovanie seriálu Gymkhana na 29. februára. Bol by to pútavý dátum, keby sa o deň neskôr nezačínala najväčšia motoristická udalosť Európy – autosalón v Ženeve. Síce sme o novom videu vedeli, nebolo kedy venovať sa mu.

A tak ho prinášame až so symbolickým 8-dňovým oneskorením. Ak ste Gymkhanu 8 už videli, veríme, že si ju pozriete znova. Ak ste ju ešte nevideli, platí, že raz nestačí.

V najnovšom videu sa Ken Block presúva z USA do mesta Dubaj v SAE. Púšte mesto postavené vďaka čiernemu zlatu sa rozvinulo nielen do veľkomesta s množstvom obdivuhodných stavieb, no najmä do obľúbenej turistickej a dovolenkovej destinácie. Šejkovia vedia ako prilákať pozornosť a okrem spomínaných stavieb medzi ktoré patria aj umelo vytvorené ostrovy pútajú pohľady aj vďaka špeciálnej policajnej jednotke, ktorá má v zbierke tie najexotickejšie superšportové automobily súčasnosti.

I keď by to bolo vďaka pomerne veľkému počtu priestupkov vodičov pochopiteľné, autá neslúžia na naháňanie vodičov, ale na prezentáciu výnimočnosti mesta. Nuž a keď sa spojí Dubai so všetkým čo ponúka vrátane automobilov polície a ďalších superšportov, ktorých je v uliciach mesta tiež dosť s upravenou Fiestou s prepĺňaným dvojlitrovým turbomotorom s výkonom 600 koní a krútiacim momentom 900 Nm a pohonom 4x4, výsledok stojí za pozretie.

Ide o ozajstné video nebo, ktoré ani na sekundu nenudí a doslova uchvacuje. Načo zbytočne naťahovať, pozerajte:

PS: Na záver videa prichádza ešte jedno prekvapenie. Vyzerá to tak, že Gymkhana 9 bude tiež stáť za to... 

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo