2016-02-24 04:55:00
Audi A1 v protismere
Audi A1 v protismere

VIDEO Vodičky Audi a jej neuveriteľných kúskov v protismere. Ako dostala vodičák?

O tom, že niektorí vodiči si svoje vodičské oprávnenia nezaslúžia už vieme. Pohľad na to, ale bolí.

Bolia z toho oči, i duša a bolelo to i dané auto. Britská vodiča malého osobného vozidla Audi A1 červenej farby vošla na veľkej okružnej križovatke do protismeru. To by nebolo až také hrozné, veď mohla byť na mieste prvýkrát, mohla byť začiatočníčka. Skrátka urobila chybu. Keby si však tú chybu uvedomila hneď, ale ona nie, ona ešte blikala na auto idúce oproti nej, aby jej uhlo...

To ale nebolo všetko. Ona totiž odbočila na dvojprúdový zjazd z diaľnice. Keď protiidúci šofér vybavený palubnou kamerou zastal v strede cesty tak, aby jej zamedzil v ďalšej jazde v protismere, až vtedy pochopila, že odbočila nesprávne. Následne sa pokúšala otočiť, no to, čo na širokej ceste predvádzala sa ťažko vysvetľuje. Bolia z toho oči. Áno, aj tu sa dá písať o tom do akého stresu sa v danej situácii dostala a možno by sme mohli naznačiť, že za to mohol aj nátlak vodiča v „správnom“ smere, no zároveň treba podotknúť, že vodič si nemohol byť istý tým, že sa Audi naozaj otočí do správneho smeru až kým tak šoférka naozaj neurobila. Mohla sa ho napríklad pokúsiť obehnúť a pokračovať ďalej.

Udalosť sa odohrala neďaleko britského mesta Wigan. Autorom videa z palubnej kamery bol istý Trevor Southworth, ktorý sa pre médiá vyjadril, že nemohol uveriť tomu, čo sa deje. Vodičku sa snažil upozorniť blikaním svetiel a manévrom, ktorým jej znemožnil ďalšie napredovanie v protismere. Ak by to neurobil, mohla nabrať rýchlosť, následkom čoho mohol byť stret s ďalšími autami omnoho nebezpečnejší.

Mimochodom, len pre istotu upozorňujeme, že ide o situáciu z Británie, kde vodič sedí na pravej strane vozidla a automobily jazdia vľavo. Vodička tak z jej pohľadu išla na správnej strane cesty, avšak po ceste, ktorá mala dva pruhy iba v jednom a teda opačnom smere.

jh
ZDROJ: Greater Manchester News

Komentáre k článku


Stream naživo