2016-02-05 04:35:00

Taxikár zablokoval sanitku a napadol jej vodiča. Neuveríte, čo spravili svedkovia!

Agresívny taxikár zablokoval sanitku. Vystúpil a napadol jej vodiča. To čo sa stalo potom, nečakal.

Na cestách možno natrafiť na všelijaké povahy. Skúsenosť človeka učí nezahrávať sa s ohňom, neprovokovať a radšej narátať do desať. Nikdy neviete na akého magora naďabíte. Ten, ktorý vás na cestách ohrozil/obmedzil/nahneval môže byť skutočne nevyspytateľný a môže doslova čakať na „správny“ impulz.

Videí, v ktorých sa konflikt na cestách skončil bitkou, či už jednostrannou, alebo vzájomnou je na internete veľa. Nedávno sme tu mali dvoch magorov, ktorí sa v rannej zápche začali mlátiť palicami. Tentoraz je však video na pohľad ešte tragickejšie, i keď našťastie ku žiadnemu zraneniu neprišlo.

Vodič taxíku ukázal ako nízko možno klesnúť pri obhajobe vlastnej pravdy. Vodič sanitky sa pokúšal so zapnutými majákmi prebojovať cez hustú premávku. Pravdepodobne sa ponáhľal za pacientom, prípadne ho už mal a viezol ho do nemocnice. Potreboval sa dostať na viacpruhovej ceste sprava do ľavého pruhu cez niekoľko pruhov. To sa však nepáčilo taxikárovi sediacom v žltom Forde Galaxy. Odmietal vpustiť do svojho pruhu sanitku aj keď mala zapnuté majáky i húkačku. Keď sa saniťák predsa len prebojoval do stredného pruhu, vodič taxíku ho úplne vyblokoval, vystúpil z auta a pustil sa do vodiča sanitky.

Niečo také dokáže spravodlivo nahnevať hocikoho a presne to – spravodlivý hnev preukázali svedkovia tohto incidentu. Treba spomenúť, že násilie obmedzili na úplné minimum, za čo im rozhodne treba vzdať hold.

Nikdy neviete kam sanitka mieri, a síce sa nepochybne stávajú prípady, keď posádka vozidla s právom prednostnej jazdy využíva svoje právo bezdôvodne, svedkovia, či iní vodiči sa v tom okamihu nestávajú sudcami a už vôbec nie vykonávateľmi trestu.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo