2016-01-21 12:35:00
Lambo v plameňoch
Lambo v plameňoch

VIDEO Mal zaparkovať cudzie Lamborghini. Chcel sa s ním zabaviť. Dopadlo to takto!

Pracovník hotela, či klubu v Miami v USA mal zaparkovať zverený superšport. Namiesto toho machroval po meste.

Jeden z členov personálu nemenovaného hotelu/klubu v meste Miami v USA si svojim neuváženým konaním zarobil pozornosť celého sveta.  Valet, pracovník hotela zodpovedný za parkovanie automobilov návštevníkov hotela, akcie, či klubu namiesto parkovania popreháňal zverené Lamborghini Aventador po uliciach mesta Miami. Slovenčina pre túto pozíciu nemá používaný presný výraz, nemala ho kedy a odkiaľ získať, najbližšie je azda sluha, či pikolík, i keď aj to je riadne ďaleko (máte nápad?).   

Nuž tak tento valet, pracovník zodpovedný za parkovanie automobilov návštevníkov zariadenia dostal kľúče od Lamborghini Aventador a zatúžil vyskúšať čo auto dokáže. A ono dokáže naozaj veľa. Akceleračné schopnosti a rev dvanásťvalca okoštoval na horúcich uliciach mesta a koštoval tak náruživo až spôsobil požiar.

Jeho zmätená reakcia a čiastočný útek z miesta činu stoja za pohľad. Ani sa veľmi nesnažil uhasiť požiar akýmkoľvek spôsobom, možno sa bál o svoj skvostný účes a nechal ohník v zadnej časti auta pokojne plápolať. Dokonca sa ani neobťažoval vypnúť motor. Až na naliehanie svedkov a svojich kolegov vypol motor. Ako to dopadlo zistíte na videu.

Takéto videá ukazujú aj nám, bežnejším obyvateľom Zeme, že zveriť vlastné auto do rúk cudzieho človeka, nie je dobrým riešením.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo