2015-12-09 12:45:00
Natasha Poly a Mercedes
Natasha Poly a Mercedes SL v latexe
Zdroj: models.com, mercedes

VIDEO: Mercedes obliekol ruskú modelku Natashu a vynovený model SL 500 do latexu

Mercedes sa zaujíma nielen o autá, ale aj o módu. A svoje módne novinky spojil s modelom SL 500.

Značka Mercedes má všakovaké záujmy. Prvotne sa samozrejme zaoberá výrobou automobilov a následne motoršportom, avšak to nie je všetko. Zaoberá sa aj módou a... a latexom.

Nuž a azda preto sa pod trojcípou hviezdou spojili tieto tri veličiny: model, modelka a latex. Mercedes pri príležitosti módnej kampane na sezónu jeseň/zima 2016 pod názvom Obssesion with an Icon vytvoril film a fotografie, ktoré sa nesú v spojení automobilu, modelky a latexu. Ako Mercedes SL, ktorý nedávno prešiel faceliftom, tak i ruská modelka Natasha Poly sa zabalili do modrého latexu.

Model SL získal po novom estetickejšiu a menej dravú prednú masku, pár noviniek v interiéri, vrátane technologických vylepšení a asistentov. Dostal tiež novú základnú verziu SL 400 s benzínovým bi-turbo V6 motorom a zopár ďalších aktualizačných prvkov. Toto prémiové kabrio si očividne na prezentáciu zaslúžilo aj prémiovú modelku.

Tridsaťročná modelka Natalya Sergeyevna Polevshchikova, ktorú západniari volajú Natasha Poly sa stala tvárou a telom tejto zvláštnej kampane. Cieľom amerického fotografa Jeffa Barka a japonskej dizajnérky Atsuko Kudo bolo zvýrazniť črty nového modelu.

Zvýraznenie čŕt príťažlivej modelky a SL 500 dizajnérka Atsuko Kudo docielila tak ako ona vždy – prostredníctvom latexu. Atsuko Kudo získala renomé prípravou priliehavých kostýmov pre Lady Gaga, Rihannu a ďalšie mená svetovej popkultúry.

Modelka v latexe vyzerá sexi a podľa jej slov si tak aj sama pri tomto fotení/nakrúcaní pripadala (sexi superhrdinka), automobil v latexe však pôsobí dosť zvláštne.. Hľadať za tým hlbší význam ale netreba, jednoducho tento fetiš vyzerá zaujímavo a láka to pohľady, tak ako to latex vie.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo