2015-10-09 18:15:00
Hostesky na autosalóne v
Hostesky na autosalóne v Nitre 2015
Zdroj: jh

FOTO: Pozrite si krásne a sexi hostesky z autosalónu v Nitre!

Autám i rôznym doplnkom tak ako obvykle aj toho roku robia spoločnosť hostesky.

Aj to najškaredšie auto môže byť pekné, i tá najnudnejšia ponuka môže byť zaujímavá. Ak sa pri nej usmieva krásna žena. Niekedy však ani krása ženy nestačí. Potom už treba vystaviť na obdiv ženské zbrane a zaútočiť na pozornosť návštevníkov silou. Takých prípadov bolo našťastie málo. Skôr sme mohli vidieť milé, sympatické a krásne hostesky.

Popri fotení automobilov sme hodili očkom, respektíve objektívom (...) po devách skrášľujúcich samotnú výstavu. Musíme uznať, že devy zvýrazňujúce automobily, či rôzne doplnky dokážu zaujať každého. Od nežných a hanblivých, cez usmievavé a očarujúce, až po poriadne mašiny. Každý si tam nájde svoje, či už na miesto prišiel pre nové auto, alebo fotku s hosteskou.

Netreba však zabúdať na to, že mať hostesky na výstavisku iba pre ich schopnosť zaujať a pre ich krásu môže byť kontraproduktívne. Ideálna hosteska je nielenže šarmantná a dobre oblečená, má tiež informácie o aute, dokáže návštevníkovi čo-to povedať a v prípade potreby ho odkázať na odborníka/predajcu.

Či to dokážu všetky hostesky na autosalóne nevieme, všetky sme počas svojej návštevy nevideli, prípadne sa niektoré zľakli fotoaparátu. Našli sme našťastie aj také, ktoré boli nielenže krásne, ešte aj milé a informované. A bolo ich celkom dosť. Veru, v Nitre sa bolo na čo pozerať a to ako z hľadiska strojov tak i krásnych žien.

Autosalón v Nitre síce neprináša dramatické automobilové novinky, prináša to najnovšie z automobilizmu doslova k dverám našincov žijúcich aj vo vzdialenejších kútoch Slovenska. O to je hodnotnejší, o to je obľúbenejší a preto ho netreba podceňovať. Že to tak je, dokazuje aj naša bohatá galéria a dokazujú to aj tie najkrajšie, prípadne najzaujímavejšie hostesky z autosalónu, ktoré nájdete nižšie.

Ak sa chcete na autosalón vybrať a vidieť motoristické novinky naživo, máte čas do nedeľného poobedia. Viac info tu.

 

jh

Komentáre k článku


Stream naživo