2015-10-01 14:45:00
Bikini v septembri
Bikini v septembri

Tankovanie zdarma v bikinách? Pumpa v Kyjeve spustila na jeseň pútavú akciu!

Vidieť na jeseň ženské krivky v plavkách už nemožno len tak. Pumpa v Kyjeve si pripomenula leto.

Na Ukrajine sa len málokedy zjaví informácia, ktorá by sa netýkala problémov. Bežní ľudia sa majú horšie, ekonomika sa prepadá a obyvateľstvo pociťuje následky vojny. I keď situácia mimo bojiska nie je tak dramatická ako by sa mohlo zdať a život s menšími problémami pokračuje ďalej, nie všetko čo sa v Ukrajine deje sa týka politiky a konfliktu na východe.

Z času na čas sa spomedzi množstva negatívnych správ objaví maličkosť, ktorá síce neznamená zlepšenie situácie, no aspoň rozptýli myseľ domácich.

A nie je nič lepšie na rozptýlenie než krásne devy v bikinách na konci septembra. Aspoň to si pomyslelo vedenie jednej pumpy v Kyjeve. Čerpacia stanica tak zorganizovala akciu, pri ktorej ponúkla pohonné hmoty zadarmo. Respektíve nie zadarmo, ale za tankovanie v bikinách.

Akciu využilo mnoho žien a tiež veľa mužov. Tí sa so svojimi polovičkami dohodli a „nechali“ ich tankovať v bikinách – samozrejme na ne a obsluhu stanice prísne dozerali... Našli sa však aj takí, ktorí sa rozhodli tankovať v bikinách svojpomocne. Azda to boli práve páni v bikinách, ktorí odhalili sexizmus tejto akcie? Ale aspoň sa pumpári mali na čo pozerať.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo