2015-09-26 04:50:00
Pravdivé video o poistných
Pravdivé video o poistných produktoch

VIDEO Konečne pravdivá reklama o PZP, havarijnom a ďalších. Toto poisťovne nepoteší!

Reklama, či skôr antireklama? Každopádne výborné video o tom na čo v skutočnosti slúžia poistné produkty.

Zamýšľali ste sa niekedy nad tým, ako by asi tak vyzerali reklamy na poistné produkty poisťovní v prípade, že by chceli povedať nefalšovanú do pozlátka neobalenú pravdu? Mohli by vôbec také reklamy uverejniť? Zarobili by potom poisťovne vôbec niečo?

Určite, veď ku kúpe ich produktov nás núti aj zákon. Stačí si to rozmeniť na drobné. Skratka PZP predsa znamená Povinné zmluvné poistenie. Keď je povinné, znamená to, že ho musíte mať, ak chcete jazdiť. Havarijné poistenie naopak mať nemusíme, avšak veľká časť z nás ho má. Veď nás predsa chráni, či?

V prvom rade si treba uvedomiť, že poistka tu nie je na to, aby nás chránila. Nijako nás nechráni. Nie je to ani airbag, ani jazdný asistent, či deformačná zóna. Je to len zmluva, zmluva na základe ktorej nám vodičom a majiteľom áut vyplýva povinnosť pravidelne platiť nejakú sumu poisťovni. Avšak poisťovni v skutočnosti zo zmluvy nevyplýva nič. Teda... ak havarujeme, určite sa musí pokúsiť situáciu riešiť. Jej cieľom však nebude vyplatiť nám, čo najväčšiu sumu, ale pokúsia sa nevyplatiť nič, či aspoň málo. Všetko ostatné sa považuje za neúspech.

Na podobnom princípe stoja aj ďalšie poistky a zoskupenie Cracked v seriály Honest Ads poukazuje aj na ne. Stačí mierna znalosť angličtiny a zmysel pre humor, aby ste sa na videu zabavili tak ako my. Je skvelé a síce nehovorí nič nové, hovorí to výborným spôsobom.

PS: ešteže existujú aj poisťovne, ktoré s vyplácaním peňazí v prípade skutočnej nehody nemajú problém. Je ich však ako šafránu.

 

jh
ZDROJ: YouTube

Komentáre k článku


Stream naživo