2015-09-16 06:15:00
Ja som to nebola,
Ja som to nebola, nie, nie, nie!

VIDEO Zapríčinila nehodu, nechcela sa priznať. Snažila sa zvaliť to na nevinného!

Vodička vychádzala z miesta mimo cesty, nedala prednosť vodičovi, zapríčinila nehodu, no tvrdila, že to bol on.

Predstavte si nasledovnú situáciu. Predpisovo prechádzate cez mesto. Dodržiavate rýchlosť, dbáte na chodcov, iných vodičov a snažíte sa bezpečne dostať na miesto určenia. Na výjazde z parkoviska zastane niekoľko desiatok metrov pred vami auto. V momente keď sa približujete, rozbehne sa s úmyslom zaradiť sa a vletí vám do cesty. Nestihnete zareagovať a dôjde k menšiemu incidentu.

Poviete si, že vinník je jasný. Druhý vodič, v tomto prípade vodička vám nedala prednosť v jazde a spôsobila nehodu. Vystúpite s auta s cieľom zistiť čo sa stalo a dohodnúť sa na ďalšom postupe. Lenže vinník/vinníčka sa rozhodne zapierať a obviní vás z jazdy vysokou rýchlosťou.

Väčšine z nás v takom momente padne sánka, zdvihne sa tep a nedokážeme sa účinne brániť. Jednoznačná nespravodlivosť spolu so šokom z nehody a z chovania druhej strany spôsobí, že reálne argumenty zostanú nevypovedané a chvíľu trvá, kým začneme rozumne uvažovať.

Ako však dokážete, že ste nehodu nespôsobili vy, najmä ak ste v aute iba vy a druhá strana má svedka? Aj polícii by rozlúsknuť takýto prípadík trvalo nejakú chvíľu, nieto vám s nespolupracujúcou druhou stranou.

Takže? Riešenie? Iste, volať políciu... Na prekvapenie vinníčky to napadlo aj vodičovi vo videu. Nevinný šofér vôbec nečakal, nehádal sa, iba pekne zavolal políciu a nechal to na mužoch a ženách zákona, nech vyriešia tento incident.

Vodič sa výsledku vyšetrovania ale vôbec nemusel obávať. Mal totiž v rukách (doslova) silnú zbraň. Záznam z palubnej kamery, ktorá dokonca zaznamenávala aj jeho rýchlosť. Síce súdy v mnohých oblastiach sveta záznamy z palubných kamier neberú príliš vážne, v tomto prípade je všetko hneď jasné.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo