2015-08-09 15:45:00
Mustang vs. skupina divákov
Mustang vs. skupina divákov

VIDEO: Chcel machrovať, zrazil ľudí. Namiesto Mustanga by mal dostať Trabant!

Takto to dopadne, keď silné auto dostane do rúk slabý vodič. Chcel machrovať, skončil v publiku.

Veru tak, k silnému autu sa často dostanú aj ľudia so slabými vodičskými zručnosťami vzhľadom na silu vozidla. Či bol vodič na tomto videu začiatočníkom nevieme a nevieme ani či bol pod vplyvom omamných látok. Isté je len to, že Mustang GT 500 je nad jeho sily a v jazdení s ním by potreboval ešte pár lekcií. A to nielen pre nedostatok vodičského umu a schopností, ale tiež preto, lebo mu auto očividne poriadne nafúklo ego.

Chcel sa totiž ukázať, chcel zamachrovať, chcel driftovať, chcel potešiť divákov. Lenže keď sa zadné kolesá skutočne dostali do šmyku (čo je pri muscle car v zákrute bežné), nezvládol riadenie a vletel medzi skupinu prizerajúcich sa.

To však nebolo všetko. Namiesto toho, aby zabránil nehode, či aspoň zmiernil jej následky, otočil auto a v nízkej rýchlosti ešte nabral mladé dievča. I keď to na videu nie je vidieť, po tomto nevydarenom driftovaní zastal a skontroloval, či sú prizerajúci sa v poriadku. Nuž, čo... nevyšlo. Po chvíli sa bez potlesku pobral ďalej.

Zvládnuť minimálne 500 koní nedokáže len tak hocikto, a síce chybu môže urobiť každý, urobiť chybu tak blízko k nechráneným divákom je riskantné a hlúpe.

jh

Komentáre k článku


Stream naživo