2015-07-30 14:00:00
Ísť na červenú, ignorovať
Ísť na červenú, ignorovať chodcov na prechode a takmer ich zraziť... to už bolo priveľa.

VIDEO: Ignorant v Passate ho takmer zrazil na priechode. To nemal robiť!

Ísť na červenú, ignorovať chodcov na prechode a takmer ich zraziť... to už bolo priveľa.

Po svete jazdí hŕba arogantných volov, ktorých aktivizuje najmä volant a plynový pedál v aute. Čím viac „kúúl“ auto majú, tým viac im zahmlieva rozum a zväčšuje ego. Starší Passat B6 síce už nepatrí medzi najfajnovejšie autá, jeho nezameniteľná vizáž so silným naftovým motorom a drsným vzhľadom sú presne tým koktejlom, ktorý dokáže vyburcovať k agresivite jedincov s nedostatočne vyvinutými nervami.

Jeden z nich skúšal preukázať svoju aroganciu na priechode pre chodcov na rušnej ulici v ukrajinskom Ľvove. Nielenže nemal v záujme zastať na červenú, dokonca ani nepochopil, že by mal skupinu chodcov na priechode nechať prejsť. Namiesto toho na nich z diaľky blikal, pravdepodobne aj trúbil (video nemá zvuk) a len tesne sa im vyhol.

Jeden z trojice chodcov, ktorých ohrozil to ale nenechal tak. Keď ďalší chodci prešli, vodič Passata chcel pokračovať ďalej na červenú. Chodec mu kopol do auta. Vodič zastal a azda doňho chcel nacúvať, no to čo sa odohralo ďalej nečakal.

Mladý muž na priechode vyriešil situáciu stručne a s ignorantom v Passate sa rozhodne nebabral. Treba povedať, že vodič dostal o čo si koledoval a najmä k divokému východu takéto riešenie konfliktov patrí.

Otázne však je ako mohol byť vodič Passatu taký ignorant?  Vyzerá to totiž tak, že bola na semaforoch porucha a autám v jeho smere stále svietila zelená. Rovnako ako vodič Passatu sa zachovali aj ďalší, a to napriek tomu, že chodci mali zelenú a v opačnom smere autá stáli. Síce ho ani to neospravedlňuje, jeho počiatočné chovanie to aspoň z časti vysvetľuje. Čo myslíte, zaslúžil si vodič Passatu, to čo dostal? Dajte nám vedieť váš názor v diskusii.  

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo