2015-07-22 13:00:37
James Bond a DB10
James Bond a DB10

James Bond a Aston Martin DB10, aj to je Spectre. Pozrite si nový trailer

Nová „bondovka“ s názvom Spectre pokračuje v tom, prečo bondovky milujeme. Akcia, štýl, vtip, úžasné autá a krásne ženy.

Nový film o agentovi 007 s názvom Spectre opäť obsahuje to, čo kult Bonda v ostatných rokoch posunulo na vyššiu métu. Okrem hlavného predstaviteľa hlavného hrdinu Davida Craiga je to pochopiteľne viac akcie, patriotizmus, no tiež vyššia realistickosť, či aspoň humorne podávaná nereálnosť. Pravoverní fanúšikovia agenta Jamesa Bonda budú namietať, že lepšie sú staršie filmy...

Tak či onak na novú bondovku Spectre sa teší masa fanúšikov týchto filmov, no právom sa na ňu tešia aj milovníci automobilov. Okrem iných áut sa tam po boku Jamesa Bonda predstaví Aston Martin DB10, ktorý automobilka vyvinula špeciálne pre film Spectre.

Iste od bežných Aston Martinov DB10-tku oddeľuje nový dizajn a hŕba „agentských“ zlepšovákov, no o to väčšia zábava bude sledovať tento skvost v akcii. Pripomeňme, že DB10 má Podkapotou tradičný osemvalec V8 s objemom 4,7 litra od Aston Martin s neznámym výkonom, no so zrýchlením z nuly na 100 km/h za 3,2 sekundy. DB10 je v podstate modifikovaná DB8 s tým istým motorom a manuálnou 6-stupňovou prevodovkou, avšak s určitým zatiaľ neznámym bonusom. Ten istý motor mal v DB8 Vantage 420 k, tu predpokladáme o dosť viac. DB10 sa má stať autom hodným na plagát do izby každého chlapca, ktorý si pozrie Bondovku Spectre vôbec prvýkrát... Nuž dizajn dokáže aj viac, čo poviete?

Film by mal do kín prísť koncom roka. Film má byť poslednou Bondovkou pre režiséra Sama Mendesa a prvý po dlhom čase bez Judi Dench.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo