2015-07-24 05:00:00
Driftovanie na križovatke
Driftovanie na križovatke

VIDEO: Pokúšal sa driftovať v strede križovatky. Dostal, čo si zaslúžil!

Komu už len napadne skúšať driftovanie v strede križovatky za bieleho dňa? Niekomu kto si koleduje o problém.

Vedieť driftovať je snom mnohých ľudí. Veľká časť z nich si myslí, že by to aj v pohode zvládli, ba dokonca veria, že to aj vedia. Avšak jedna vec je urobiť šmyk a niečo iné je jazdiť bokom. Driftovanie nielenže nezvládne každý, nezvládne ho ani každé auto.

Základom je mať zadný náhon a slušný výkon, avšak splnením iba týchto parametrov ste od driftovania tak ďaleko ako slovenská futbalová liga od vypredaných štadiónov. Okrem zručnosti a vhodného priestranstva potrebujete vhodné vozidlo, vhodné podmienky, vhodné pneumatiky a často aj mnoho skúseností.

Čo sa však stane ak si niekto myslí, že vie driftovať aj keď spĺňa iba prvé dve základné podmienky – zadný náhon a výkon? Buď sa mu to nepodarí, alebo havaruje.

Lenže tento prípad je ešte horší. Polonahý pán s polonahým spolujazdcom v čiernom športovom aute značky Lexus sa rozhodli vyskúšať driftovanie v strede križovatky za bieleho dňa. Keby aspoň vedeli driftovať, poviete si... možno by sa našli ľudia s pochopením... No dobre, nenašli by sa.

Lenže keď to ani nevedia a krúžia v aute v križovatke a zdržujú tak ostatných, to už je veľa. Nečudujeme sa teda vodičovi bielej dodávky, ktorý sa rozhodol „krúženie“ Lexusu ukončiť.

A keďže sme už vopred tušili, že takýto nápad nemôže dostať úplne zdravý človek (driftovať na križovatke za plnej premávky), neprekvapilo nás ani to, že incident skončil bitkou.

No vlastne neskončil. Ako skončil zistíte až na záver videa.

jh
ZDROJ: youtube.com, FB, Automoto.it

Komentáre k článku


Stream naživo