2015-07-17 04:00:00
Matka nechcela poškodiť auto
Matka nechcela poškodiť auto
Zdroj: cctv.news

To je mater! Dieťa zamknuté v BMW? Hlavne nech hasiči nepoškodia auto!

Matka nechcela dovoliť hasičom, aby rozbili okno jej drahého BMW a vyslobodili tak jej dieťa.

Tak táto pani cenu za najlepšiu matku roka asi nezíska. Viac než zdravie dieťaťa ju zaujímala cena za opravu rozbitého okna.

Žena odmietla rozbiť okno a dostať sa k svojmu trojročnému synovi a radšej by čakala na zámočníka a pozerala sa ako dieťa v horúcom dni trpí.

Incident sa odohral v meste Yiwu v Číne túto sobotu. Mnoho ľudí na rušnej ulici začulo bezútešný krik malého chlapca zamknutého v luxusnom aute značky BMW. Trojročný chlapec búchal na okno a plakal. Okoloidúcich však muselo ešte viac prekvapiť, keď zistili, že matka toho chlapca stojí pri aute a nerobí vôbec nič.

Svedkovia privolali hasičov, no matka odmietla, aby rozbili okno a vyslobodili jej syna. Radšej chcela počkať na zámočníka, ktorý by auto otvoril bez poškodenia. Pritom bolo v ten deň poriadne horúco a teplota v aute rýchlo stúpala.

Matka však ďalej odmietala zákrok hasičov a pozerala sa ako jej malý synček narieka v aute a snaží sa dostať von.

Keď však dieťa začalo badateľne slabnúť a strácať vedomie aj napriek jej zákazu rozbili hasiči okno a chlapca vyslobodili.

„Je veľmi nebezpečné nechať deti v aute, obzvlášť v takom teple. Teplota vnútri auta sa môže dramaticky zvýšiť v krátkom čase a ohroziť život dieťaťa,“ povedal pre Zhejiang Online šéf zásahu hasičov.

Keď o udalosti informovali médiá, na sociálnych sieťach sa rozpútalo doslova peklo. Stovky a možno až tisíce ľudí adresovali svoje "vrelé" slová na adresu dotknutej matky.

jh
ZDROJ: FB, CCTV News

Komentáre k článku


Stream naživo