2015-06-12 11:24:21
Nehoda v Rusku
Nehoda v Rusku
Zdroj: Carbuzz

Ako sa toto mohlo stať? Lebo Rusko, lebo vodka, lebo rýchlosť...

V Rusku sa zasa dejú neuveriteľné veci. Auto narazilo do stromu, odrazilo sa do auta a odtiaľ zaútočilo na balkón!

Tak nad týmto „úkazom“ si budete chvíľu lámať hlavu. Na krátkej úzkej uličke, respektíve parkovisku vozidlo značky Subaru s vodičom a pasažierom na predných sedadlách nabúralo do stromu. Od stromu sa odrazilo a skočilo na chrbát starému vanu. Neskončilo však tam, od vanu sa odrazilo a preletelo niekoľko metrov, nabúralo do balkóna na prvom poschodí a zrútilo sa na zem.

Tak znie oficiálne vysvetlenie. Nech sa však pozeráme na obrázky z miesta nehody koľko len chceme, nie a nie prísť na to ako by sa udalosť mohla odohrať. Najmä nie v tomto poradí a zo smeru, ktorý naznačujú zdroje. Podľa informácií, ktoré máme (a ktoré sú vyobrazené na obrázkoch) totiž auto prišlo po ceste, vrazilo do stromu a až potom do vanu a následne do balkóna. Ako je však možné, že ostatné autá zaparkované tesne pred starým MPV sú nedotknuté?

Jediná možnosť na akú sme zatiaľ prišli je, že auto vo vysokej rýchlosti „priletelo“ spoza kopca, narazilo do stromu, zadnou časťou „hopslo“ po streche vanu a v rotácii vrazilo nosom do rohu balkóna. Čo si myslíte vy? Máte lepšie vysvetlenie?

Ľahko by sme to mohli zvaliť na vysvetlenie typu – lebo ruský medveď. V tomto prípade však skôr než o Rusko ide o skutočnosť, že vodič Subaru bol riadne opitý. Pri nehode nikto neprišiel o život, aj keď jeden z posádky auta musel byť hospitalizovaný na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Zdroj: Carbuzz
Zdroj: Carbuzz

 

jh
ZDROJ: Carbuzz

Komentáre k článku


Stream naživo