2015-06-09 11:15:30
Koniec 22. série Top
Koniec 22. série Top Gearu bude odvysielaný
Zdroj: bbc two

TOP GEAR: BBC potvrdilo, že odvysiela posledné časti s Clarksonom!

Fanúšikovia sa môžu tešiť na odvysielanie zatiaľ neuverejneného materiálu z poslednej 22. série.

A nielen to. Okrem samotných filmov televízia BBC Two nakrúti aj štandardnú štúdiovú časť s Jamesom Mayom a Richardom Hammondom, ale bez Jeremyho Clarksona. Ten sa však ukáže (a riadne) v už nakrútených krátkych filmoch.

Zatiaľ nie je jasné, kedy špeciál, ktorý ukončí sériu a pravdepodobne aj jednu veľkú éru Top Gearu príde na televízne obrazovky, no to sa dozvieme čoskoro.

Špeciál bude obsahovať dva dokončené krátke filmy. V jednom si Jeremy, Richard a James užijú život typického milovníka starých áut vyberú si veterány Fiat 124 Spyder, Peugeot 304 Cabriolet a MGB GT a rozbehnú sa na dobrodružstvo zahŕňajúce medveďa, poruchy a humor, ktorý k Top Gearu viac ako dekádu patril.

Druhý krátky film sa bude niesť v duchu starších a nie príliš populárnych SUV. S rozpočtom 250 libier pre jedného si vyberú tri staré umierajúce 4x4 autá s vysokým kilometrovým nájazdom. Clarkson kúpil Opel Frontera, Hammond Jeep Cherokee (ako inak) a May Mitsubishi Shogun Pinin. Do súboja sa zapojí aj Stigov bratranec milujúci voľnočasové aktivity a celý film okorení pretek s nepríjemnou „odmenou“ pre posledného.

Že to bude stáť za to zdokumentoval aj posledný trailer na Top Gear, ktorý BBC Two práve uverejnilo.

Podľa britských médií May a Hammond nedávno odmietli ponuku na nakrúcanie Top Gearu bez Clarksona v hodnote 4 miliónov libier za dvojročnú zmluvu. Podľa všetkého sú všetci traja veľmi blízko k podpisu zmluvy s Netflixom a nová šou by sa mala volať House of cars. Netflix je internetová služba, ktorá do istej miery nahrádza televíziu a ponúka platený obsah, napríklad seriály. V súčasnosti expanduje do Európy a prakticky celého sveta, má naplánované stovky miliónov dolárov na vlastné programy a budúci rok by mala privítať aj na Slovensko. Je tak možné, že trojicu Clarkson, Hammond a May si budete môcť pozrieť doma bez sekania a úplne legálne.

jh
ZDROJ: bbc

Komentáre k článku


Stream naživo