2015-05-31 04:15:00
Toyota Hilux sa utopí,
Toyota Hilux sa utopí, alebo neutopí?

VIDEO: Ako dostať pick-up na loď z móla? Pozrite si najbláznivejší spôsob!

Sú videá od ktorých očakávate, že skončia zle. Toto je presne jedno z nich. Ibaže zle neskončí. Alebo...?

Toto pomerne kontroverzné nakladanie automobilu cez bočné dvere do nákladového priestoru lode sa malo odohrať v Brazílii. Predtým než si pozriete video, skúste si tipnúť ako to dopadne. Najprv si ozrejmime niekoľko faktov. Čierny pick-up Toyota Hilux musí prejsť z úzkeho móla na loď cez dve podlhovasté oceľové platne (alebo drevené?) široké iba tak, aby sa na ne vmestili kolesá. Za volantom údajne sedí žena, platne nie sú položené úplne rovno a nie sú ani dvakrát dlhé...

Navyše väčšina užívateľov internetových video kanálov však tvrdí, že ide skutočne o drevené dosky. Ak to tak je, video je ešte zaujímavejšie...

Čo myslíte podarilo sa neutopiť pick-up? Pozrite si video.

Už len predstava, že by ťažký pick-up dokázal v teste obstáť, že by neskĺzol do vody, ani že by sa platne neohli a nakoniec nezlomili, je náročná. Avšak zamyslite sa najprv nad tým ako sa pick-up vôbec dostal na platne. Ako dokázala vodička vymanévrovať na tak úzkom móle s s dlhočizným autom a otočiť sa kolmo na platne?

Niektorí v tom majú jasno: lebo Toyota Hilux údajne zvládne aj nemožné. Ak neveríte, pozrite si deštrukčný test Toyoty Hilux umiestnený nižšie, ktorý uskutočnil Top Gear.

Nemôžeme tvrdiť, že ide o zásluhu auta, nakoniec menšie vozidlo by sa iste nakladalo ľahšie. Je však jasné, že naloženie sa podarilo preto, lebo iná možnosť nebola. Buď auto naložia, alebo zostane na mieste.

jh
ZDROJ: youtube.com

Komentáre k článku


Stream naživo