2015-05-05 10:25:00
Nissan GT-R po náraze
Nissan GT-R po náraze do stĺpu
Zdroj: Carbuzz

VIDEO: Ruská futbalová hviezda zrušila stĺp v Nissane GT-R. Auto je na totálku!

Ísť na 50-tke 170 km/h v meste, to chce naozaj dobre platenú futbalovú hviezdu. A tiež poriadne auto.

Nissan GT-R sa ešte za výroby postupom času stáva legendou. Auto s prepĺňaným benzínovým šesťvalcom s výkonom 550 koní, s famóznym podvozkom, výborným pohonom 4x4, zaujímavým vzhľadom a pritom prijateľnou cenou (na superšport), to je GT-R. No nielen to. V prvom rade je to dokonalý športový stroj, ktorý za dokonalosť vďačí nielen precíznemu japonskému inžinierstvu, ale tiež ručnej výrobe motora a pod.

Práve preto je prvou voľbou nielen pre fanúšikov motorizmu, ktorí nie sú ochotní za auto vyvaliť trojnásobok ceny GT-R, ale tiež pre mnohých športovo založených obyvateľov tejto planéty.

Problém je, že tak ako je GT-R prvotriedne, neznesie druhotriedneho vodiča. Respektíve ani prvotriednym vodičom neodpúšťa jazdecké chyby.

Ťažko určiť akú chybu urobil Andrey Yeshchenko okrem tej, že porušil dopravné predpisy, video nie je až tak detailné. Na druhú stranu, veľmi zreteľne ukazuje ako dopadol Yeshchenko a jeho Nissan GT-R po náraze do stĺpu. Video tiež dokumentuje, čo sa v takom prípade stane so stĺpom.

GT-R stĺp doslova zrušilo, no s najväčšou pravdepodobnosťou tiež prišlo o možnosť opravy. Prekvapivo Andrey Yeshchenko vyšiel z auta takmer bez zranení a na zdraví neutrpel ani nikto iný. Ak by však v aute futbalista nešiel sám, spolujazdec by už asi nebol medzi živými.

Andrey Yeshchenko je 31-ročný futbalový obranca, ktorý hrá aktuálne za Kuban Krasnodar, do ktorého ho na hosťovanie prepožičal známy klub Anzhi Makhachkala. Najväčším úspechom tohto najmä v Rusku známeho futbalistu bola účasť na Majstrovstvách sveta v roku 2014.  

jh
ZDROJ: lifenews

Komentáre k článku


Stream naživo