2015-04-13 15:25:16
Opitá ďalej nezájdeš...
Opitá ďalej nezájdeš...

VIDEO: Opitá vodička zastavila v strednom pruhu diaľnice, aby sa mohla vycikať!

Pri tomto videu zostáva rozum stáť! Prinajmenšom tak ako sa zastavil rozum tejto mladej ženy, keď zastala v strede diaľnice.

Alkohol a iné návykové látky pôsobia na ľudí rôzne. Niektorí sú agresívni, iní prítulní, ďalší hýria energiou a zvyšok má útlm a rýchlejšie zaspí. Časté sú tiež kombinácie vyššie uvedených stavov, záleží tiež od druhu látky, ktorá sa dostane do krvného obehu a tiež jej množstva. V zásade však platí, že sadnúť si za volant s akoukoľvek návykovou látkou v krvi nie je bezpečné a to ani pre vodiča, spolujazdcov ani ďalších účastníkov cestnej premávky.

Mnohí si však myslia, že šoférovať pod miernym vplyvom čohokoľvek nie je také zlé a že to zvládnu. Ak sa im aj podarí dostať bez ujmy domov, mali len hlúpe šťastie.

V tomto prípade ale možno povedať, že mladá dáma si za niekoľko minút vyčerpala všetko šťastie na minimálne rok dopredu, prípadne celý život. Iba zázrakom a vďaka reakcii okoloidúcich sa podarilo zabrániť nehodám, ktoré v takomto prípade mohli vzniknúť. A o čo išlo?

Mladá žena intoxikovaná alkoholom pred niekoľkými dňami nasadla večer do svojho Scionu a vybrala sa na cestu. Bola opitá a ako to býva zvykom, po vypití veľkého množstva drinkov prichádza urgentná potreba vyprázdnenia močového mechúra. Ju to pristihlo na šesťprúdovej diaľnici v treťom pruhu zprava. Nie aby aspoň chvíľu vydržala, nie aby zastala pri krajnici a potrebu vykonala. Nie, ona zastala práve tam, kde ju zastihla potreba, otvorila dvere, stiahla gate a vycikala sa na diaľnicu. Tento akt si všimol novinár z miestneho média a „duchaprítomne“ ju začal nahrávať na video.

Mladá žena si to všimla a na vysokých opätkoch tak pôvabne ako to len šlo prišla k novinárovi sediacemu v aute zaparkovanom na krajnici. Nepáčilo sa jej totiž, že ju nakrúcal. Nakrúcať neprestal ani potom, čo sa niekoľko áut len tesne vyhlo autu „zaparkovanému“ v strede cesty. Žena očividne nerozumela tomu, čo jej okolostojaci páni hovoria, počas premávky sa vrátila do auta, sadla za volant a... a ak by ste si mysleli, že aspoň potom sa rozhodla zaparkovať auto na krajnicu, či nebodaj odísť, mýlite sa. Zaujímavé sú aj reakcie pánov naokolo. Udalosť sa odohrala v USA, v San Diegu.

Nakoniec na miesto prišla polícia, vodičku zatkla a obvinila ju z jazdy pod vplyvom alkoholu.  

Ján Hargaš
ZDROJ: Carscoops

Komentáre k článku


Stream naživo